DION Vastgoed Support

Wij zijn Dion Vastgoed Support. Ondersteunen zit ons in het bloed.

Als ondernemer ben je in business omdat je iets hebt toe te voegen aan deze wereld. Onze experts zijn in business om jou daarbij optimaal te ondersteunen. Als professioneel bureau met een eerlijk, nuchter, doortastend en betrokken team nemen wij jou de zorg van je gebouw graag uit handen. Van strategisch beleid tot operationeel beheer, wij bieden integrale oplossingen voor alles wat er bij vastgoed komt kijken. Ons advies, projectmanagement, interim inzet, duurzame aanpak, beheer en onderhoud zorgen voor blije gebruikers en bewoners van je onroerend goed. Zo helpen we jou je organisatie en je mensen te laten groeien en bloeien. We weten wat luisteren is en onze persoonlijke betrokkenheid maakt dat wij altijd dat extra stapje zetten.

“Jij focust op de business, Dion doet de rest”

Advies

Zo’n tien procent van je omzet gaat naar vastgoed en huisvesting. Dat vraagt om gedegen visie en beleid en daar adviseren we je graag over. Samen ontwikkelen wij een strategisch meerjarenplan voor je onroerend goed dat bijdraagt aan je organisatiedoelstellingen.

Projecten

Een project goed uitvoeren binnen het beschikbare budget en de gestelde planning, is niet altijd eenvoudig. Je hebt met verschillende partijen en veranderende wet- en regelgeving te maken. Onze ervaren adviseurs en projectleiders hebben een bouwkundige, installatietechnische of facilitaire achtergrond. Ze ondersteunen je met een gedegen voorbereiding, een realistische planning en een strakke begeleiding en uitvoering. Van a tot z óf op onderdelen.

Interim

Onze interim professionals weten van aanpakken en klaren de klus binnen de afspraken. Door vooraf goed te overleggen over de rol, de verantwoordelijkheden, de duur van het project en de intensiteit van de inzet, blijven onze prijzen gunstig. Of het nu gaat om werkvoorbereiding, installatiebeheer, planning, tekeningbeheer, onderhoudsbegeleiding en management, in branches van overheid en onderwijs tot gezondheidszorg, woningcorporaties en de bouw, onze mensen voelen zich thuis.

Beheer en onderhoud

Deskundig beheer en onderhoud van vastgoed is cruciaal voor zowel het gebouw als voor de medewerkers die erin werken. Een goed onderhouden pand draagt bij aan goede, aantrekkelijke arbeidsomstandigheden en helpt gezondheidsrisico’s te voorkomen. Ook de belevingswaarde van het gebouw stijgt wanneer het in goede staat is. Onze experts kunnen je het beheer en onderhoud volledig uit handen nemen of op onderdelen adviseren en ondersteunen.

Energie

Ook als het gaat om duurzaamheid, voegen onze experts waarde toe aan je organisatie. We ondersteunen bij het ontwikkelen van duurzame onderhoudsplannen en installatiescans, kunnen een quick scan of grondige analyse maken van je energieconsumptie of de inkoop van je energie verzorgen.

Verder praten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen je graag!