Teamleider (Parttime! 20-24 uur)

Op zoek naar een parttime (20-24 uur) functie als leidinggevende? Bij ons kan het! We bieden je namelijk een mooie, zelfstandige functie bij een professionele kennisorganisatie met een veelzijdig klantenbestand in de onderwijs-, zorg- en overheidssector.


Dit vinden wij belangrijk:

Wij zijn op zoek naar een leuke, energieke en krachtige persoonlijkheid met leidinggevende ervaring. Een gedreven collega met HBO werk- en denkniveau, die onderdeel gaat uitmaken van ons team van vastgoed specialisten (adviseurs en tekenaars). Als onze teamleider creëer je een prettige, plezierige en ambitieuze werksfeer waarbij onze medewerkers door jou worden geïnspireerd en uitgedaagd om hun doelen te realiseren. Dit doe je op duidelijke, transparante wijze. Hierbij zorg je dat onze medewerkers op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de markt, de ontwikkelingen binnen de organisatie en de (persoonlijke) gestelde doelen. Als organisatie vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich gesteund voelen in hun rol en vervolgens de verantwoordelijkheid nemen om hierin hun waardevolle bijdrage te leveren.

Hoe je deze functie gaat invullen?
Als onze teamleider houd je je doorlopend in overleg bezig met een effectieve en efficiënte bezetting van onze medewerkers. Je draagt zorg voor een goede planning voor de inzet van de juiste projectleiders, adviseurs en tekenaars (competenties, kennis en vaardigheden) op de juiste posities bij de klant én met de juiste teamsamenstelling per project, per adviseur. Naast onze eigen medewerkers, ben je ook verantwoordelijk voor de inzet van externe inhuur van personeel (detachering) en alle werkzaamheden daarom heen: de communicatie, kwaliteit, beschikbaarheid en de administratieve bewaking. Tevens behartig je de personele aspecten: het begeleiden, activeren en motiveren van onze medewerkers, je regelt de werkbezetting en verlof (ziekte) en behandelt individuele zaken (functioneren, opleiden, e.d.). Verder zorg je ervoor dat elke medewerker voldoet aan de afspraken met betrekking tot de projectadministratie.
Kortom, jij weet altijd wat er speelt als het gaat om onze medewerkers, de inzet en de resultaten!

Als Dionees mag je rekenen op:

■ Een prima salaris, inclusief 25 vakantiedagen + 12 ATV dagen o.b.v. een 40-urige werkweek ■ Een flexibele werktijdenregeling, voor een goede balans tussen je werk- en privéleven ■ Mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve zorgverzekering (korting + extra behandelingen) ■ Een bijdrage van ons aan je pensioenregeling, want dat vinden we waardevol voor later ■ Gratis parkeren voor de deur (locatie Hardenberg) én het openbaar vervoer op loopafstand!

Geïnteresseerd?

Solliciteren is eenvoudig! Vul ons sollicitatieformulier in via onderstaande button. Of stuur je CV + een korte reden waarom mijn collega’s je beslist willen ontmoeten vóór 4 mei naar mij, Lucienne Prenger (Recruiter DION Groep). Mijn e-mailadres is: lucienne.prenger@dion.nl

We horen graag van je!

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, uren) niet helemaal aansluiten bij je wensen of mogelijkheden, maar ben je ervan overtuigd dat je wél een goede kandidaat bent? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren en jouw aandachtspunten kenbaar te maken!

Over onze Business Unit

Het team van DION Vastgoed Support ontzorgt organisaties op het gebied van vastgoed, huisvesting en duurzaamheid. Ze bieden we integrale oplossingen voor álles wat er bij vastgoedbeheer komt kijken, of het nu gaat om strategisch beleid, bouwprojectmanagement of operationeel beheer. DION Vastgoed Support is één van de Business Units van DION Groep. DION Groep bestaat uit specialisten op het gebied van personeel, organisatie, gebouw & omgeving. Specialisten die met veel enthousiasme en gedrevenheid heel diverse organisaties ondersteunen. Want ondersteunen, dat zit in ons bloed! Wij laten organisaties en haar mensen groeien en bloeien in hun werkomgeving en dat doen we op een praktische, betrokken, eerlijke en doortastende wijze.