Adviseur / Projectmanager

Op zoek naar een veelzijdige baan als Adviseur of Projectmanager voor diverse opdrachtgevers met afwisselende projectteams? Bij ons kan het! Als vastgoedspecialist bieden wij je namelijk een mooie, zelfstandige functie bij onze professionele kennisorganisatie met een veelzijdig klantenbestand in de onderwijs-, zorg- en overheidssector.

Hoe je deze functie gaat invullen?
Als onze Adviseur/Projectmanager Vastgoed heb je affiniteit met de onderwijssector en ben je de adviserende en coördinerende specialist als het gaat om huisvesting en werk je voornamelijk voor projecten binnen de onderwijssector. Je hebt kennis op het gebied van (gemeentelijke) renovatie en nieuwbouwtrajecten van onderwijslocaties en de daarbij horende onderwijs gerelateerde onderwerpen, zoals de onderwijsverordening en onderwijskundige visies. Je bent in staat om de uitgangspunten van een Integraal Huisvestingsplan (in samenwerking met de opdrachtgever) te vertalen naar de gewenste school.

In deze sector staat niet alleen de realisatie van een project voorop, maar ook het zo goed mogelijk blijven bieden van onderwijs aan de leerlingen. Vanaf de oriënterende fase tot het moment van ingebruikname heb jij de leiding over diverse projecten, dus je zult ervoor moeten waken dat de werkzaamheden voor het personeel en de leerlingen niet stil komen te liggen of (te veel) worden verstoord. Voor opdrachtgevers ben jij in deze mooie functie een waardevolle partner en daarom goed in staat om de organisatie te vertegenwoordigen, een optimale relatie met diverse betrokkenen op te bouwen en deze te onderhouden. Je bent in staat te schakelen tussen verschillende projectniveaus, denk hierbij aan contacten met bestuurders, huisvestingsverantwoordelijken, schooldirecties en onderwijsteams. Je stelt goede investeringsvoorstellen op binnen het verkregen budget en verzorgt na akkoord de aansluiting van de uitvoering, leveranciers en overige disciplines in het verdere proces. Je vervult dus een cruciale rol waarin je alles rondom de planning, uitvoering en (financiële) administratie van projecten zo optimaal mogelijk organiseert. Met jouw vakkennis en coördinerende skills weet je precies aan welke knoppen je moet draaien om de kwaliteit die je graag wilt leveren te kunnen waarborgen. Kortom, we bieden je een uitdagende baan voor 32 tot 40 uur, met veel afwisseling doordat je telkens weer met nieuwe projectteams werkt voor verschillende opdrachtgevers!

Dit vinden wij belangrijk
In een functie als deze draag je de verantwoordelijkheid voor meerdere projecten tegelijkertijd. Het is dus belangrijk dat je prima met druk om kunt gaan, uitstekend kunt schakelen en ook een besluitvaardig karakter hebt! Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dus het goed kunnen luisteren en communiceren, maar ook het monitoren, rapporteren en afstemmen van je projecten met opdrachtgevers en betrokkenen vinden we erg belangrijk. Voor het goed kunnen uitdragen van je expertise heb je een afgeronde technische/facilitaire Hbo-opleiding gevolgd en werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie op het gebied van vastgoed binnen de onderwijs- of overheidssector. Van nature weet je processen in ieder geval goed te managen en mensen te enthousiasmeren!

Als Dionees mag je rekenen op:

■ Een prima salaris, inclusief 25 vakantiedagen + 12 ATV dagen o.b.v. een 40-urige werkweek ■ Een flexibele werktijdenregeling, voor een goede balans tussen je werk- en privéleven ■ Mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve zorgverzekering (korting + extra behandelingen) ■ Een bijdrage van ons aan je pensioenregeling, want dat vinden we waardevol voor later ■ Gratis parkeren voor de deur (locatie Hardenberg) én het openbaar vervoer op loopafstand!

Geïnteresseerd?

Solliciteren is eenvoudig! Vul ons sollicitatieformulier in via onderstaande button. Of stuur je CV + een korte reden waarom wij je beslist willen ontmoeten naar: sollicitatie@dion.nl

We horen graag van je!

Mocht deze vacature overigens in bepaalde opzichten (functie-eisen, uren) niet helemaal aansluiten bij je wensen of mogelijkheden, maar ben je ervan overtuigd dat je wél een goede kandidaat voor DION bent? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren en jouw aandachtspunten kenbaar te maken.

Over onze Business Unit

Het team van DION Vastgoed Support ontzorgt organisaties op het gebied van vastgoed, huisvesting en duurzaamheid. Ze bieden we integrale oplossingen voor álles wat er bij vastgoedbeheer komt kijken, of het nu gaat om strategisch beleid, bouwprojectmanagement of operationeel beheer. DION Vastgoed Support is één van de Business Units van DION Groep. DION Groep bestaat uit specialisten op het gebied van personeel, organisatie, gebouw & omgeving. Specialisten die met veel enthousiasme en gedrevenheid heel diverse organisaties ondersteunen. Want ondersteunen, dat zit in ons bloed! Wij laten organisaties en haar mensen groeien en bloeien in hun werkomgeving en dat doen we op een praktische, betrokken, eerlijke en doortastende wijze.