Adviseur / Projectmanager onderwijshuisvesting

Ben jij iemand die graag een maatschappelijke bijdrage levert door het creëren van een goede onderwijs- en leeromgeving? Heb jij kennis van onderwijshuisvesting, de onderwijsverordening en ervaring met integrale huisvestingsplannen? Werk jij graag in een vrije rol met veel eigen verantwoordelijkheid? Wij hebben bij DION Vastgoed Support een prachtige kans voor jou liggen, een baan die jij voor een groot deel zelf kunt vormgeven tot jouw eigen ideale baan. Pak jij deze kans?

Een waardevolle partner
Wat ga jij doen in deze rol? Het begeleiden van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Een recent project dat is afgerond is bijvoorbeeld een vervangende nieuwbouw van een prikkelarme speciaal onderwijslocatie. De leerlingen en docenten van deze school hebben nu echt een plek gekregen die goed aansluit op hun onderwijsbehoefte.Voor het creëren van een optimale leeromgeving als deze ben jij straks ook verantwoordelijk.

Van relatiebeheer tot projectmanagement

In de onderwijssector staat niet alleen de realisatie van een project voorop, maar ook het zo goed mogelijk blijven bieden van onderwijs aan de leerlingen. Vanaf de oriënterende fase tot het moment van ingebruikname heb jij de leiding over diverse projecten. Je zult er dus voor moeten waken dat de werkzaamheden voor het personeel en de leerlingen zo min mogelijk worden verstoord. Dankzij jouw uitstekende overzicht en goede schakelen met de opdrachtgever, projectleider en schooldirecteur weet jij dit allemaal in goede banen te leiden. De (maatschappelijk) verantwoordelijke rol en inhoud die jij voor een groot deel naar jouw eigen hand kunt zetten maakt het alleen maar interessanter!

Hier ben jij vast goed in

Als adviseur en projectmanager schakel je tussen verschillende projectniveaus, denk hierbij aan contacten met bestuurders, huisvestingsverantwoordelijken, schooldirecties en onderwijsteams, gemeente, overige adviseurs en uitvoerende partijen. Je geeft betrouwbaar inzicht in de investering binnen het verkregen budget en verzorgt na akkoord de aansluiting van de uitvoering, leveranciers en overige disciplines in het verdere proces. Je vervult dus een cruciale rol, waarin je alles rondom de planning, uitvoering en (financiële) administratie van projecten zo optimaal mogelijk organiseert. Met jouw vakkennis en coördinerende kwaliteiten weet je precies aan welke knoppen je moet draaien om de kwaliteit die je graag wilt leveren te kunnen waarborgen.

Van nature weet je processen in ieder geval goed te managen en mensen te enthousiasmeren.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dus het goed kunnen luisteren en communiceren, maar ook het monitoren, rapporteren en afstemmen van je projecten met opdrachtgevers en betrokkenen vinden we erg belangrijk. Kun je goed presteren onder druk en bewaar jij dan de rust? Schakel jij soepel tussen verschillende projecten en stakeholders en heb je een besluitvaardig karakter? Mooi! Dit kun je meteen demonstreren door te beslissen om op deze mooie vacature te reageren.

Over de organisatie en werkomgeving
DION Vastgoed Support ontzorgt organisaties op het gebied van vastgoed, huisvesting en duurzaamheid. Zo bieden we integrale oplossingen voor álles wat er bij vastgoedbeheer komt kijken, of het nu gaat om strategisch beleid, bouwprojectmanagement of operationeel beheer. DION Vastgoed Support is één van de Business Units van DION Groep. DION Groep bestaat uit specialisten op het gebied van personeel, organisatie, gebouw & omgeving. Specialisten die met veel en gedrevenheid heel diverse organisaties ondersteunen. Want ondersteunen, dat zit in ons bloed! Wij laten organisaties en hun mensen groeien en bloeien inenthousiasme hun werkomgeving en dat doen we op een praktische, betrokken, eerlijke en doortastende wijze.

Worden we collega’s, dan mag je als Dionees rekenen op:
■ Een prima salaris, inclusief 25 vakantiedagen + 12 ATV dagen (o.b.v. een 40-urige werkweek).
■ Een flexibele werktijdenregeling, voor een goede balans tussen jouw werk- & privéleven.
■ Mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve zorgverzekering (korting + extra behandelingen).
■ Een goede bijdrage van ons aan je pensioenregeling, want dat vinden we waardevol voor later.
■ Gratis parkeren voor de deur (vestiging Hardenberg) én het openbaar vervoer op loopafstand.

Vereisten

Voor het goed kunnen uitdragen van jouw expertise heb je:

  • Een afgeronde technische/facilitaire hbo-opleiding gevolgd,
  • Werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie op het gebied van vastgoed binnen de onderwijs- of overheidssector.