Nieuwe vacature! Projectleider

Wil jij als Projectleider de regie voeren over grote projecten in een veelzijdige, technische omgeving? Pak dan deze fantastische kans en solliciteer! Wij zoeken namelijk iemand die deze nieuwe sleutelfunctie wil bekleden bij onze opdrachtgever! Iemand die al de nodige meters heeft gemaakt en over executiekracht beschikt om diverse projecten van Prima Equipment / Van der Spek uitstekend op te kunnen leveren! Iets voor jou?

De functie
Voor deze functie zoeken we een actieve leider, een beslisser; iemand met karakter die zijn/haar mannetje/vrouwtje staat. In deze sleutelfunctie is het namelijk belangrijk dat jij voor elk project het beste team om je heen weet te verzamelen. Als Projectleider houd jij je bezig met grote projecten die je zelfstandig beheert en coördineert, van aanvraag tot en met de oplevering (+ nazorg!). Ook ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitscontroles, financiële bewaking en tussentijdse voortgang van deze projecten. Zo’n groot project bestaat overigens vaak uit meerdere deelprojecten. Veel doe je dan ook in samenspraak met onze collega’s, want samen kom je tenslotte verder! Je calculeert projecten in overleg met onze werkvoorbereider Daniël en regelt met hem de inkoop van materialen. Ook stem je de planning van onze werkplaats en spuiterij af met onze Service Manager, Hanno en houd je rekening met de logistieke afhandeling.

Verder houd je onze klanten tevreden door duidelijk te communiceren, tijdig te anticiperen, te optimaliseren, door zaken op nette wijze af te stemmen en natuurlijk om het project conform afspraak op te leveren. Je zorgt er voor dat iedereen uit je team optimaal presteert. Je beheert en controleert de planning en coacht medewerkers waar nodig. De voortgang koppel je terug aan de Algemeen Manager, Joost. Kortom, in deze functie ligt er een zeer breed georiënteerd takenpakket voor je klaar, met vrijheid en verantwoordelijkheid. Een mooie rol waarin je je passie en kwaliteiten helemaal kwijt kunt!

Wat vinden we belangrijk?

Om bij ons het verschil te kunnen maken neem je een krachtige persoonlijkheid met je mee, ben je communicatief ijzersterk en beschik je over lef: jij gaat complexe uitdagingen niet uit de weg. Daarnaast ben je een kei in plannen, organiseren en het motiveren van een team. We staren ons niet blind op een vakdiploma, maar we zijn wél van mening dat je je voor deze functie moet kunnen uiten op MBO+ of HBO werk- en denkniveau en daarnaast over bovengenoemde competenties beschikt.

Wat je sowieso bij Prima Equipment krijgt:

Een fulltime functie van 40 uur! Een baan in dagdienst, van 8 tot 5 uur én natuurlijk een arbeidscontract voor 1 jaar, met uitzicht op een vast contract!

Geïnteresseerd?

Dus ben je op zoek naar een nieuwe, uitdagende baan? Één waarbij je een nieuwe functie gaat bekleden en deze kan vormen? Laat ons dan weten dat we je nieuwsgierig hebben gemaakt! Solliciteren is eenvoudig! Vul het sollicitatieformulier via onderstaande link in. Of stuur je CV + een korte reden waarom wij je beslist willen ontmoeten vóór dinsdag 23 maart a.s. naar mij, Lucienne Prenger (Recruiter voor Prima Equipment). Mijn e-mailadres is: lucienne.prenger@dion.nl. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met je sollicitatie om.

Over je werkomgeving

"Vanuit ons kantoor en werkplaats aan de Noorwegenweg in Hardenberg, verkopen, verhuren en onderhouden wij gebruikte machines en stationaire installaties. Ook leveren wij onder- en aanbouwdelen van diverse merken, voor diverse klanten. Of het nu gaat om het reinigen, zandstralen, onderhouden, reviseren, repareren, herstellen en/of spuiten van materieel: wij hebben het allemaal onder 1 dak!"

Vragen?

Heb je nog specifieke vragen over de functie? E-mail deze dan naar Joost Bosscher, Algemeen Manager, vestiging Hardenberg: joost.bosscher@primaequipment.eu