Projectleider EW-installaties

Wil jij graag werken voor diverse opdrachtgevers waar jij het verschil kan maken? Bij ons kan het! Wij zijn op zoek naar een projectleider. We bieden je een mooie, zelfstandige functie bij onze professionele kennisorganisatie met een veelzijdig klantenbestand in de onderwijs-, zorg- en overheidssector.

Hoe ga je deze functie invullen?
Als onze Projectleider ben je de adviserende en coördinerende specialist in jouw vakgebied: elektrotechniek en werktuigbouwkundige installaties! Van het ontwerp tot aan de oplevering heb jij de leiding over diverse projecten. Voor opdrachtgevers (en andere partijen) ben jij in deze mooie functie het aanspreekpunt en daarom goed in staat om de organisatie te vertegenwoordigen, een optimale relatie met diverse partners op te bouwen en deze te onderhouden. Tevens verzorg je de aansluiting tussen de uitvoering, leveranciers en overige disciplines in het proces. Je vervult een cruciale rol waarin je enerzijds alles rondom de planning, uitvoering en administratie van projecten organiseert en anderzijds het aanspreekpunt van de opdrachtgever bent. Met jouw vakkennis en coördinerende skills weet je precies aan welke knoppen je moet draaien om de kwaliteit die je graag wilt leveren te kunnen waarborgen. Kortom, we bieden je een uitdagende baan met veel afwisseling doordat je telkens weer met nieuwe projectteams werkt voor verschillende opdrachtgevers!

Over de organisatie en werkomgeving
DION Vastgoed Support ontzorgt organisaties op het gebied van vastgoed, huisvesting en duurzaamheid. Zo bieden we integrale oplossingen voor álles wat er bij vastgoedbeheer komt kijken, of het nu gaat om strategisch beleid, bouwprojectmanagement of operationeel beheer. DION Vastgoed Support is één van de Business Units van DION Groep. DION Groep bestaat uit specialisten op het gebied van personeel, organisatie, gebouw & omgeving. Specialisten die met veel enthousiasme en gedrevenheid heel diverse organisaties ondersteunen. Want ondersteunen, dat zit in ons bloed! Wij laten organisaties en hun mensen groeien en bloeien in hun werkomgeving en dat doen we op een praktische, betrokken, eerlijke en doortastende wijze.

Worden we collega’s, dan mag je als Dionees rekenen op:

■ Een prima salaris, inclusief 25 vakantiedagen + 12 ATV dagen (o.b.v. een 40-urige werkweek).

■ Een flexibele werktijdenregeling, voor een goede balans tussen jouw werk- & privéleven.

■ Mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve zorgverzekering (korting + extra behandelingen).

■ Een goede bijdrage van ons aan je pensioenregeling, want dat vinden we waardevol voor later.

■ Gratis parkeren voor de deur (vestiging Hardenberg) én het openbaar vervoer op loopafstand.