Projectleider W-installaties

Op zoek naar een veelzijdige baan als Projectleider voor diverse opdrachtgevers met afwisselende projectteams? Bij ons kan het! We bieden je namelijk een mooie, zelfstandige functie bij onze professionele kennisorganisatie met een veelzijdig klantenbestand in de onderwijs-, zorg- en overheidssector.

Hoe je deze functie gaat invullen?  
Als onze Projectleider ben je de adviserende en coördinerende specialist in jouw vakgebied: werktuigbouwkundige installaties! Van ontwerp tot aan de oplevering heb jij de leiding over diverse projecten. Voor opdrachtgevers (en andere partijen) ben jij in deze mooie functie het aanspreekpunt en daarom goed in staat om de organisatie te vertegenwoordigen, een optimale relatie met diverse partners op te bouwen en deze te onderhouden. Tevens verzorg je de aansluiting van de uitvoering, leveranciers en overige disciplines in het proces. Je vervult dus een cruciale rol waarin je enerzijds alles rondom de planning, uitvoering en administratie van projecten organiseert en anderzijds het aanspreekpunt van de opdrachtgever bent. Met jouw vakkennis en coördinerende skills weet je precies aan welke knoppen je moet draaien om de kwaliteit die je graag wilt leveren te kunnen waarborgen. Kortom, wie bieden je een uitdagende baan met veel afwisseling doordat je telkens weer met nieuwe projectteams werkt voor verschillende opdrachtgevers!

Dit vinden wij belangrijk:
In een functie als deze draag je de verantwoordelijkheid voor meerdere projecten tegelijkertijd. Het is dus belangrijk dat je prima met druk om kan gaan, uitstekend kan schakelen en ook een besluitvaardig karakter hebt! Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dus het goed kunnen monitoren, rapporteren en afstemmen van je projecten met opdrachtgevers vinden we erg belangrijk. Voor het kunnen uitdragen van je expertise heb je ervaring in de installatietechniek opgedaan en beschik je over commercieel inzicht. Werkervaring als projectleider of werkvoorbereider vinden we erg mooi meegenomen, evenals een afgeronde technische opleiding. Van nature weet je processen in ieder geval goed te managen en mensen te enthousiasmeren!

Als Dionees mag je rekenen op:

■ Een prima salaris, inclusief 25 vakantiedagen + 12 ATV dagen o.b.v. een 40-urige werkweek ■ Een flexibele werktijdenregeling, voor een goede balans tussen je werk- en privéleven ■ Mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve zorgverzekering (korting + extra behandelingen) ■ Een bijdrage van ons aan je pensioenregeling, want dat vinden we waardevol voor later ■ Gratis parkeren voor de deur (locatie Hardenberg) én het openbaar vervoer op loopafstand!

Geïnteresseerd?

Solliciteren is eenvoudig! Vul ons sollicitatieformulier in via onderstaande button. Of stuur je CV + een korte reden waarom wij je beslist willen ontmoeten naar: sollicitatie@dion.nl

We horen graag van je!

Mocht deze vacature overigens in bepaalde opzichten (functie-eisen, uren) niet helemaal aansluiten bij je wensen of mogelijkheden, maar ben je ervan overtuigd dat je wél een goede kandidaat bent? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren en jouw aandachtspunten kenbaar te maken!

Over onze Business Unit

Het team van DION Vastgoed Support ontzorgt organisaties op het gebied van vastgoed, huisvesting en duurzaamheid. Ze bieden we integrale oplossingen voor álles wat er bij vastgoedbeheer komt kijken, of het nu gaat om strategisch beleid, bouwprojectmanagement of operationeel beheer. DION Vastgoed Support is één van de Business Units van DION Groep. DION Groep bestaat uit specialisten op het gebied van personeel, organisatie, gebouw & omgeving. Specialisten die met veel enthousiasme en gedrevenheid heel diverse organisaties ondersteunen. Want ondersteunen, dat zit in ons bloed! Wij laten organisaties en haar mensen groeien en bloeien in hun werkomgeving en dat doen we op een praktische, betrokken, eerlijke en doortastende wijze.