Middelbaar Veiligheidskundige

Ben jij, als MVK-er toe aan een mooie, nieuwe stap binnen je vakgebied? Dan kunnen wij je vást enthousiast maken voor het volgende: wij zijn namelijk op zoek naar een leuke, energieke, Middelbaar Veiligheidskundige met ambitie! Een gedreven collega met minimaal MBO+ werk- en denkniveau, die onderdeel gaat uitmaken van ons team van Arbo-specialisten (HVK-er, MVK-ers).

Dit vinden wij belangrijk
Als onze Middelbaar Veiligheidskundige (kortweg: MVK-er) ben jij in elke omgeving van nature bezig met de veiligheid op de werkvloer. Meedenken met de klant en het uitbrengen van het best werkbare advies zijn dingen die jou veel energie geven! Jij bent een betrokken adviseur, dol op je vak en gespecialiseerd en/of geïnteresseerd in arbeidsomstandigheden, milieu, kwaliteit en veiligheid. Je beschikt over een MVK diploma en bent klaar om aan de slag te gaan in dit vakgebied of toe de volgende stap in je carrière!

Hoe je deze functie gaat invullen?
Het uitdragen van je expertise als MVK-er zullen in deze functie je kerntaken zijn. Zo houdt je je samen met je collega’s bezig met het opstellen van diverse documenten zoals algemene RI&E’s, explosieveiligheidsdocumenten, RI&E arbeidsmiddelen, CE-documenten, etc. Dagelijks adviseer je diverse organisaties over management systemen (denk hierbij aan bijvoorbeeld ISO 9001, ISO 14001, VCA, etc.) en past deze toe. Alle risico’s die zich op een werkplek kunnen voordoen kan jij bovendien (straks) zelfstandig omzetten in een RI&E. Je onderhoudt warme contacten met relaties en prospects en je brengt offertes uit. Jouw goede adviezen zet je met gemak en plezier om in verkoop.

De functie is overigens zowel fulltime als parttime te vervullen, wij vernemen hierin graag je voorkeur!

Als Dionees mag je rekenen op:

■ Een prima salaris, inclusief 25 vakantiedagen + 12 ATV dagen o.b.v. een 40-urige werkweek ■ Een flexibele werktijdenregeling, voor een goede balans tussen je werk- en privéleven ■ Mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve zorgverzekering (korting + extra behandelingen) ■ Een bijdrage van ons aan je pensioenregeling, want dat vinden we waardevol voor later ■ Gratis parkeren voor de deur (locatie Hardenberg) én het openbaar vervoer op loopafstand!

Geïnteresseerd?

Solliciteren is eenvoudig! Vul ons sollicitatieformulier in via onderstaande button. Of stuur je CV + een korte reden waarom mijn collega’s je beslist willen ontmoeten vóór 4 mei naar mij, Lucienne Prenger (Recruiter DION Groep). Mijn e-mailadres is: lucienne.prenger@dion.nl

We horen graag van je!

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, uren) niet helemaal aansluiten bij je wensen of mogelijkheden, maar ben je ervan overtuigd dat je wél een goede kandidaat bent? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren en jouw aandachtspunten kenbaar te maken!

Over onze Business Unit

De specialisten van DION Arbo & Milieu adviseren dagelijks diverse organisaties bij vraagstukken over arbeidsomstandigheden, milieu, kwaliteit en veiligheid en vertaalt zowel de arbo- als milieuwetgeving volledig naar elke situatie. Wij weten als geen ander hoeveel tijd het kost om aan alle geldende wet- en regelgeving te voldoen en managementsystemen + certificaten te onderhouden. Daarom brengen wij vele organisaties focus op hun business middels praktische, preventieve oplossingen die elke werkomgeving veilig én werkbaar maakt. DION Arbo & Milieu is één van de Business Units van DION Groep. DION Groep bestaat uit specialisten op het gebied van personeel, organisatie, gebouw & omgeving. Specialisten die met veel enthousiasme en gedrevenheid heel diverse organisaties ondersteunen. Want ondersteunen, dat zit in ons bloed! Wij laten organisaties en haar mensen groeien en bloeien in hun werkomgeving en dat doen we op een praktische, betrokken, eerlijke en doortastende wijze.