Hoger Veiligheidskundige (senior functie)

Ben jij, als HVK-er toe aan een mooie, nieuwe stap binnen je vakgebied in een senior rol? Dan kunnen wij je vast enthousiast maken voor het volgende: wij zijn namelijk op zoek naar een krachtige, energieke en gecertificeerde HVK-er met ambitie! Een gedreven collega met HBO werk- en denkniveau, die onderdeel gaat uitmaken van ons team van Arbo-specialisten (HVK- & MVK-ers).

Dit vinden wij belangrijk:
Je hebt als HVK-er al jaren ervaring in je vakgebied, hebt een kwalitatief goed netwerk opgebouwd en bent nu klaar voor een senior rol als sparringpartner van ons team om elkaar samen naar een nóg hoger niveau te tillen! Jij bent een denker en doener; een ondernemende inspirator met gevoel voor commercie. Jij weet wat er in de markt speelt en kan deze kennis overdragen naar je team op een wijze waarbij zij door jou geïnspireerd én uitgedaagd worden om de gezamenlijke doelen te realiseren.

Hoe je deze functie gaat invullen?
Het voortouw nemen, netwerken en het uitdragen van je expertise bij klanten zullen in deze functie je kerntaken zijn. Als onze specialist ben je een vraagbaak voor het leveren van deskundig advies (zowel op management- als uitvoerend niveau) op het gebied van arbeidsveiligheid en overige vraagstukken. Ook onderhoud je warme contacten met relaties & prospects en bent daarmee verantwoordelijk voor de dienstverlening bij onze klanten. Verder breng je structuur aan waar nodig en geef je dagelijks, samen met het team, invulling aan het beleid en de visie van onze Business Unit. Groei en ontwikkeling staan hierbij voorop!

De functie is overigens zowel fulltime als parttime te vervullen, wij vernemen hierin graag je voorkeur!

Als Dionees mag je rekenen op:

■ Een prima salaris, inclusief 25 vakantiedagen + 12 ATV dagen o.b.v. een 40-urige werkweek ■ Een flexibele werktijdenregeling, voor een goede balans tussen je werk- en privéleven ■ Mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve zorgverzekering (korting + extra behandelingen) ■ Een bijdrage van ons aan je pensioenregeling, want dat vinden we waardevol voor later ■ Gratis parkeren voor de deur (locatie Hardenberg) én het openbaar vervoer op loopafstand!

Geïnteresseerd?

Solliciteren is eenvoudig! Vul ons sollicitatieformulier in via onderstaande button. Of stuur je CV + een korte reden waarom mijn collega’s je beslist willen ontmoeten naar Marjolein de Gelder (marjolein.degelder@dion.nl).

We horen graag van je!

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, uren) niet helemaal aansluiten bij je wensen of mogelijkheden, maar ben je ervan overtuigd dat je wél een goede kandidaat bent? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren en jouw aandachtspunten kenbaar te maken!

Over onze Business Unit

De specialisten van DION Arbo & Milieu adviseren dagelijks diverse organisaties bij vraagstukken over arbeidsomstandigheden, milieu, kwaliteit en veiligheid en vertaalt zowel de arbo- als milieuwetgeving volledig naar elke situatie. Wij weten als geen ander hoeveel tijd het kost om aan alle geldende wet- en regelgeving te voldoen en managementsystemen + certificaten te onderhouden. Daarom brengen wij vele organisaties focus op hun business middels praktische, preventieve oplossingen die elke werkomgeving veilig én werkbaar maakt. DION Arbo & Milieu is één van de Business Units van DION Groep. DION Groep bestaat uit specialisten op het gebied van personeel, organisatie, gebouw & omgeving. Specialisten die met veel enthousiasme en gedrevenheid heel diverse organisaties ondersteunen. Want ondersteunen, dat zit in ons bloed! Wij laten organisaties en haar mensen groeien en bloeien in hun werkomgeving en dat doen we op een praktische, betrokken, eerlijke en doortastende wijze.