Vacature hoger veiligheidskundige

Ben jij, als HVK-er, toe aan een nieuwe stap binnen jouw vakgebied in een senior rol? Dan kunnen wij je vast enthousiast maken voor het volgende: wij zijn namelijk op zoek naar een ambitieuze, energieke en gecertificeerde HVK-er! Als HVK-er bij DION kom je te werken in een team van Arbo-specialisten bij onze Business Unit Arbo & Milieu.  

Over de functie 

Het voortouw nemen, netwerken en het uitdragen van je expertise bij klanten zullen in deze functie je kerntaken zijn. Als onze specialist ben je een vraagbaak voor het leveren van deskundig advies (zowel op management- als uitvoerend niveau) op het gebied van arbeidsveiligheid en overige vraagstukken.  Ook inventariseer jij risico’s en beoordeel je de veiligheid van de werkomgeving. Jij levert dus een waardevolle bijdrage bij een veilige werkomgeving van onze klanten.  

Ook onderhoud je warme contacten met relaties & prospecten en bent daarmee verantwoordelijk voor de dienstverlening bij onze klanten. Verder breng je structuur aan waar nodig en geef je dagelijks, samen met het team, invulling aan het beleid en de visie van onze Business Unit. Groei en ontwikkeling staan hierbij voorop! 

De functie is zowel fulltime als parttime te vervullen, wij vernemen hierin graag je voorkeur! 

Wat vragen wij van jou 

Om de juiste dienstverlening te bieden aan onze klanten is het van belang dat jij op de hoogte bent én blijft van de Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid. Je hebt als HVK-er al jaren ervaring in je vakgebied, hebt een kwalitatief goed netwerk opgebouwd en bent nu klaar voor een senior rol als sparringpartner van ons team om elkaar samen naar een nóg hoger niveau te tillen! Jij bent een denker en doener; een ondernemende inspirator met gevoel voor commercie. Jij weet wat er in de markt speelt en kan deze kennis overdragen naar je team op een wijze waarbij zij door jou geïnspireerd én uitgedaagd worden om de gezamenlijke doelen te realiseren. 

Ben jij een gecertificeerde HVK-er met HBO werk- en denkniveau, relevante werkervaring en een goed opgebouwd netwerk? Dan zoeken wij jou! 

Over DION Arbo & Milieu 

De specialisten van DION Arbo & Milieu adviseren dagelijks diverse organisaties bij vraagstukken over arbeidsomstandigheden, milieu, kwaliteit en veiligheid en vertaalt zowel de Arbo- als milieuwetgeving volledig naar elke situatie. Wij weten als geen ander hoeveel tijd het kost om aan alle geldende wet- en regelgeving te voldoen en managementsystemen + certificaten te onderhouden. Daarom brengen wij vele organisaties focus op hun business middels praktische, preventieve oplossingen die elke werkomgeving veilig én werkbaar maakt. DION Arbo & Milieu is één van de Business Units van DION Groep.

Geïnteresseerd?  

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan CV + korte motivatie op naar recruitment@dion.nl t.a.v. Isa Lubbers. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!