Vacature Beheerder Vastgoed & Terreinen (bedrijventerrein Ten Cate in Nijverdal)

(24-40 uur per week)

Voor onze opdrachtgever Ten Cate in Nijverdal zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dienstverlenende beheerder van vastgoed en terreinen. Als beheerder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het bedrijventerrein. Hierdoor heb je een zeer uitgebreid en verantwoordelijk takenpakket!

Dit vinden wij belangrijk

Als beheerder is het belangrijk dat je dienstverlenend en doelgericht te werk gaat. Een planmatige en gestructureerde werkwijze is dan ook typerend voor jou!

Daarnaast zou het mooi meegenomen zijn als jij:

  • Een technische MBO-4 of HBO opleiding (bouwkunde) hebt afgerond eventueel aangevuld met beroepsgerichte cursussen.
  • Enige ervaring hebt in bouwprojecten en/of projectmanagement. Of zelfs bewezen ervaring als locatie-, gebouwbeheer en/of beheer van infrastructuur
  • In het bezit bent van de VCA-Vol certificaat en de basiscursus VGWM.
  • Actuele kennis van relevante wet- en regelgeving.
  • Communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus (veel samenwerken met verschillende mensen).

De functie

Jij, als beheerder, bent verantwoordelijk voor alle beheeraspecten van de infrastructuur en gebouwen op het bedrijventerrein. Door het diverse takenpakket heb je verschillende rollen in de vervulling van je werkzaamheden. Je treedt in de rol van projectleider als het gaat om vernieuwingen en aanpassingen op de locatie, waarbij je het budget en tijdspad bewaakt en aan het bijsturen/anticiperen bent bij eventuele afwijkingen. Je beheert de toegang tot het terrein: wie mag het terrein op. Je draagt zorg voor veiligheidsvoorschriften etc. In de rol van toezichthouder beheer en je houdt toezicht op het bedrijfsnoodplan, sitebewaking en brandpreventie.

In de rol van beheerder ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud aan de diverse gebouwen op het terrein evenals van installaties zoals toegangscontrole en sprinkler. Aan de hand van de door jou opgestelde beheervisie en het meerjarenonderhoudsplan zorg jij ervoor dat gebouwen, terreinen en installaties op het gewenste onderhoudsniveau blijven. Daarnaast draag je zorg voor het herstellen van gebreken en de eerstelijns storingsopvolging. Hierin neem jij de coördinatie op je, Jij bepaalt wanneer en door wie de werkzaamheden worden verricht, zorgt voor de planning en een begroting, zorgt voor eventueel benodigde vergunningen, opdrachtbevestigingen, werkdocumenten etc. en informeert de betrokkene. Je ziet toe dat de werkzaamheden worden uitgevoerd en controleert of deze conform afspraak zijn uitgevoerd.

Tot slot behoort de facilitaire organisatie van inspecties en audits door bijvoorbeeld brandweer, arbeidsinspectie en overheidsinstanties op locatie en organisatie van het gebruik van de locatie door externen tot jouw takenpakket.

Geïnteresseerd?

Stuur je CV + een korte reden waarom mijn collega’s je beslist willen ontmoeten vóór 24 december naar Helga Timmer, (HR & Recruitment bij DION Groep). Dit mag naar het mailadres recruitment@dion.nl. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Met vakinhoudelijke vragen kun je terecht bij onze manager locatiediensten, Jeroen Kroek. Hij is bereikbaar op nummer 06-53765526.