Nieuwe vacature! AFAS Beheerder

Voor één van onze Business Units op het gebied van Personeel & Organisatie zoeken we versterking: een specialist met veel kennis van AFAS Profit en een groot hart voor de combinatie van HR & IT. Een mooie, afwisselende functie bij een (al zeggen we het zelf) professionele kennisorganisatie met een veelzijdig klantenbestand!

Luisteren, adviseren, inrichten en optimaliseren: als DION haar nieuwe AFAS Beheerder (HRM/Payroll) zorg jij kort gezegd voor een efficiënt ingericht HR-informatiesysteem! Een systeem waar onze klanten en collega’s dagelijks mee werken. Je begrijpt wat onze gebruikers nodig hebben om binnen dit softwarepakket uitstekend werk te kunnen leveren en beheert daarom alle functionaliteiten van AFAS Profit (HRM/Payroll). Bij elke wens of wijziging overzie je welke gevolgen dit heeft voor de gebruiker en de aansluitende processen. Je stemt dit continu af en voert de benodigde acties uit. Dankzij jou inzet kunnen zowel onze klanten als collega’s vertrouwen op de kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid van AFAS. Samen als team voegen we waarde toe en zetten we blijvend een professionele HR-organisatie neer.

Dit vinden we belangrijk
Als AFAS Beheerder heb je de nodige vlieguren gemaakt met AFAS Profit software (HRM/Payroll) en technische implementaties in HR-systemen. Je werkt en communiceert op Hbo-niveau. Verder heb je kennis van sociale wetgeving, arbeidsrecht, fiscale regelgeving en (financieel-)administratieve processen, zodat je ook je collega’s voor een aantal uren kan ondersteunen op het gebied van salarisadministratie. Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, uren) niet aansluiten bij je wensen of mogelijkheden, maar ben je ervan overtuigd dat je wél een goede kandidaat bent? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren en jouw aandachtspunten kenbaar te maken!

Het betreft overigens een functie voor 24 tot 32 uur per week, hierin vernemen wij graag je voorkeur.

Arbeidsvoorwaarden DION

■ Een prima salaris, inclusief 25 vakantiedagen + 12 ATV dagen o.b.v. een 40-urige werkweek ■ Een flexibele werktijdenregeling, voor een goede balans tussen je werk- en privéleven ■ Mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve zorgverzekering (korting + extra behandelingen) ■ Bijdrage van ons aan je pensioenregeling, want dat vinden we waardevol voor later ■ Gratis parkeren voor de deur + het openbaar vervoer op loopafstand!

Geïnteresseerd?

Solliciteren is eenvoudig! Vul het sollicitatieformulier via onderstaande link in. Of stuur je CV + een korte reden waarom mijn collega’s en ik je beslist willen ontmoeten vóór dinsdag 11 augustus a.s. naar mij, Lucienne Prenger (Recruiter DION Groep). Mijn e-mailadres is: lucienne.prenger@dion.nl

Om alvast rekening mee te houden

De kennismakingsgesprekken staan gepland op dinsdagmiddag 18 augustus a.s. Wellicht tot dan? Mijn collega's en ik zien je sollicitatie in ieder geval graag tegemoet!

Over je werkomgeving

Je gaat binnen DION Groep deel uitmaken van een zelfsturend team dat bestaat uit 7 collega’s (2 vrouwen, 5 mannen). In dit team komen personeelsadministratie en salarisadministratie samen. Op dezelfde etage zie je overigens ook je collega’s met focus op HR-consultancy, recruitment, talent-, en verzuimmanagement + arbo terug. Kortom, je komt terecht op een multidisciplinaire afdeling met gedreven en gezellige collega’s. Specialisten die met veel enthousiasme en inzet onze klanten op het gebied van Personeel & Organisatie ondersteunen. Want ondersteunen, dat zit in ons bloed! Wij laten organisaties en haar mensen groeien en bloeien en dat doen we op een praktische, betrokken, eerlijke en doortastende wijze.