Tekeningbeheerder

Voor DION Vastgoed Support, zoeken we versterking! Een specialist met veel kennis van bouwkundige software en een groot hart voor vastgoed en techniek. Een uitdagende en afwisselende functie bij een (al zeggen we het zelf) professionele kennisorganisatie met een veelzijdig aanbod.

Hoe ga je deze functie invullen?
Als Tekeningbeheerder / Tekenaar houd jij je bezig met het beheren van de tekeningpakketten van onze klanten. Door jouw inzet is de meest recente versie van de tekeningen makkelijk vindbaar, worden wijzigingen doorgevoerd die voldoen aan de vastgelegde criteria en draag je projectmatig bij aan het up-to-date maken van o.a. bouwkundige-, installatietechnische- en veiligheid technische tekeningen. Deze opnames doe je uiteraard op locatie. Ook draag je graag bij aan de ontwikkeling naar BIM in beheer. Je krijgt er energie van om de huidige tekenkamer mee te helpen ontwikkelen naar een toekomstbestendige afdeling binnen DION Vastgoed Support. Met jouw creativiteit denk je graag actief mee bij het vertalen en ontwikkelen van uiteenlopende opdrachten binnen diverse branches. De werkzaamheden voer je uit op onze vestiging in Hardenberg en wanneer nodig ook op locatie bij je opdrachtgever. Uiteraard bieden we je ook de mogelijkheid om thuis te werken. Alles samen maakt dit een uitdagende, zelfstandige functie met een prettige afwisseling!

Dit vinden wij belangrijk:
Als Tekeningbeheerder / Tekenaar heb je in ieder geval de nodige vlieguren gemaakt in BIM met het uitwerken en beheren van 3D tekeningen. 2D tekeningen (AutoCad) hebben geen geheimen voor je. Je werkt en communiceert op minimaal MBO+/HBO niveau en hebt al werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een complexere projectomgeving. Verder ben je klantgericht, nauwkeurig, sterk in detailleren, lever je een positieve bijdrage en kijk je om naar je collega’s: want samen komen we verder (onze visie). Voor deze werkzaamheden hebben wij 32 tot 40 uur per week beschikbaar. We vernemen hierin graag je voorkeur.

Over de organisatie en werkomgeving
DION Vastgoed Support ontzorgt organisaties op het gebied van vastgoed, huisvesting en duurzaamheid. Zo bieden we integrale oplossingen voor álles wat er bij vastgoedbeheer komt kijken, of het nu gaat om strategisch beleid, bouwprojectmanagement of operationeel beheer. DION Vastgoed Support is één van de Business Units van DION Groep. DION Groep bestaat uit specialisten op het gebied van personeel, organisatie, gebouw & omgeving. Specialisten die met veel enthousiasme en gedrevenheid heel diverse organisaties ondersteunen. Want ondersteunen, dat zit in ons bloed! Wij laten organisaties en hun mensen groeien en bloeien in hun werkomgeving en dat doen we op een praktische, betrokken, eerlijke en doortastende wijze.

Worden we collega’s, dan mag je als Dionees rekenen op:
■ Een prima salaris, inclusief 25 vakantiedagen + 12 ATV dagen (o.b.v. een 40-urige werkweek).
■ Een flexibele werktijdenregeling, voor een goede balans tussen jouw werk- & privéleven.
■ Mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve zorgverzekering (korting + extra behandelingen).
■ Een goede bijdrage van ons aan je pensioenregeling, want dat vinden we waardevol voor later.
■ Gratis parkeren voor de deur (vestiging Hardenberg) én het openbaar vervoer op loopafstand.

Geïnteresseerd?
Stuur dan je CV en motivatie waarom wij je beslist willen ontmoeten naar Laura Kroes, e-mailadres: laura.kroes@dion.nl. We kijken uit naar je reactie!