Technisch probleemoplosser

De verantwoordelijkheid voor de techniek op een compleet bedrijventerrein dragen samen met je collega’s? Het dagelijks onderhoud verzorgen en daarmee een efficiënte werkdag garanderen voor honderden medewerkers? Denken in oplossingen, zonder in de stress te schieten? Meewerken aan mooie technische projecten? Denk jij nu, ja dit gaat over mij! Dan is het heel goed mogelijk dat jij onze nieuwe technisch probleemoplosser gaat worden!

Uiteraard samen met je collega’s van ■ DION Industrie Support voel jij je verantwoordelijk voor het leveren van een zo goed mogelijke dienstverlening op het OWASE bedrijventerrein in Hardenberg. Wanneer er problemen van technische aard zijn op het bedrijventerrein dan zorg jij samen met je collega’s voor een oplossing. Zowel het dagelijks beheer en onderhoud van technische installaties als het oplossen van ad-hoc problemen behoren tot jouw belangrijkste taken.

■ Vind jij het prettig om aan het begin van de dag precies te weten wat jij de hele dag zult doen?
Dan is deze functie niks voor jou.

■ Werk jij het liefst alleen?
Ook dan is deze functie niks voor jou.

■ Maak je niet graag deel uit van een specialistisch team van probleemoplossers?
Ook dan zou ik zeker niet reageren.

Wij zoeken leergierige en nieuwsgierige mensen met enige technische kennis die het leuk vinden om kantoorwerk met werk op het bedrijventerrein af te wisselen. Mensen die graag nieuwe dingen leren en niet bang zijn om indien nodig om hulp te vragen bij één van de vakspecialisten die al bij ■ DION Industrie Support werkzaam zijn. En dit alles om er voor te zorgen dat jij ook een vakspecialist zult worden op meerdere gebieden.

Hoe kan een werkdag eruit zien?
We kennen flexibele werktijden, waarbij de meeste collega’s de werkdag starten tussen 07:30 uur en 08:00 uur met een bak koffie. Nadat enkele systemen zijn gecheckt (Loopt de energiemonitoring nog goed? Is het warmte- koudeopslagsysteem nog in balans?) reageer je op een vraag vanuit één van de bedrijven op het bedrijventerrein door gegevens te verzamelen en hiervan een Excelrapportage te maken. Na de koffie overleg je met je collega’s over enkele uitdagingen binnen een mooi vervangingsproject, aansluitend overleg je met de tekenkamer over de verwerking van de projecttekeningen. Na de middagpauze, waarin je met een aantal collega’s een rondje door het Vechtpark hebt gelopen, bereid je inspectierapporten voor en bespreek je deze met je collega’s. Een klant verwacht nog een memo over een offertevergelijk van een nieuwe installatie, dus de rest van de middag ben je onder de pannen. Net als je, je laptop wilt afsluiten om naar huis te gaan belt een collega met een korte vraag. Je helpt hem nog even op weg, waarna jullie allebei voldaan naar huis kunnen.

Als technisch probleemoplosser bieden wij jou het volgende:
■ Een salaris gebaseerd op schaal G of H van de OWASE CAO, afhankelijk van kennis en ervaring.
■ Minimaal 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen op jaarbasis wanneer jij 40 uur per week werkt.
■ Een functie die zowel fulltime als parttime ingevuld kan worden, wij horen graag jouw voorkeur tijdens een kennismakingsgesprek.
■ Ruimte, tijd en mogelijkheden om je middels training en opleiding te blijven ontwikkelen.

Wanneer je nu denkt, ik moet echt bij ■ DION Industrie Support werken dan nodigen we je van harte uit om een cv en korte motivatie te sturen naar recruitment@dion.nl