Senior HR-Adviseur

Durf jij verantwoordelijkheid te nemen en hou je van een veelzijdige HR baan? Wij bieden jou de unieke kans om het mooiste vak in verschillende organisaties te vervullen. Wij zoeken een zelfstandige Senior HR-Adviseur die al de nodige ervaring heeft opgedaan in het HR werkveld en met name ervaring met loopbaantrajecten en re-integratietrajecten.

Wat ga je doen

In deze functie adviseer en ondersteun je onze klanten bij de meest uiteenlopende HR vraagstukken, waarbij je binnen het kader van wet- en regelgeving naar slimme mogelijkheden en oplossingen zoekt. Een groot deel van jouw werkzaamheden zal bestaan uit het zelfstandig uitvoeren van loopbaantrajecten. Doordat jij al de nodige ervaring hierin hebt opgedaan, kan jij ook onze junior HRM’ers onder je hoede nemen en begeleiden tijdens het uitvoeren van de HR werkzaamheden. Daarnaast ben jij ook inzetbaar voor alle andere HR vraagstukken die bij ons voorbij komen. Denk hierbij aan HR ondersteuning en advisering op tactisch, operationeel en strategisch niveau.

Je werkt dus vanuit DION voor en met onze klanten. Je hebt een vaste thuisbasis waarbij je kunt sparren met je directe HR collega’s. Je staat open voor nieuwe contacten, je hebt een commerciële instelling en weet bij (bestaande) klanten ook de kansen te benutten.

Over ons

Je komt in dienst bij DION HR Services, waarbij je in een team van HR specialisten gaat werken. Wij bieden ondersteuning op alle HR facetten, zodanig dat we organisaties kunnen ondersteunen bij alles wat met HR en salaris te maken heeft. Bij de opstart van een nieuwe opdracht wordt eerst gekeken naar de beste match voor de opdracht en de talenten en kwaliteiten van onze HR collega’s. Zo zorgen we ervoor dat alle HR expertises juist worden toegepast die van belang zijn voor de betreffende organisatie, de medewerkers die er werken en de administratie die daarbij komt kijken.

Wat wij bieden

  • Een salaris passend bij jouw kennis en ervaring gebaseerd op de OWASE CAO.
  • In eerste instantie een jaarcontract, waarbij de intentie is deze bij gebleken geschiktheid voort te zetten.
  • Een fulltime/parttime functie, graag horen wij hierin jouw voorkeur.
  • Minimaal 25 vakantiedagen én 12 ATV dagen op basis van een 40-urige werkweek.
  • Voldoende vrijheid, ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
  • En, uiteraard (waardevol voor later) een goede bijdrage van ons aan jouw pensioenregeling.

Ga jij een uitdaging niet uit de weg en ben je de juiste persoon voor deze functie? Neem dan snel contact met ons op, zodat we je hopelijk kunnen uitnodigen voor een kopje koffie. Mail ons je CV + motivatie naar recruitment@dion.nl. Heb je vragen neem dan contact op met Helga Timmer DION HR Services; 06- 821 616 56