Senior adviseur Training & Ontwikkeling

Vind jij dat training en ontwikkeling een belangrijk onderwerp moet zijn binnen organisaties? En vind jij het interessant om hierover mee te denken en adviezen uit te brengen. Bij ons is dit mogelijk! Binnen ons team Training & Ontwikkeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze senior adviseur. 

Senior adviseur training & ontwikkeling

Dit vinden wij belangrijk 

Als senior adviseur Training & Ontwikkeling ben je graag non stop bezig met adviseren en verkopen van een breed scala aan trainingsvraagstukken. Dit vanuit diverse perspectieven zoals HSEQ, Continuous Improvement, Lean / Lean Six Sigma, opzetten van een interne trainingsorganisatie of Academy bij de klant, TWI, competentiemanagement, maar ook Heftruck, BHV en Elektrotechnische trainingen of Leadership trajecten. Het is daarom belangrijk dat jij een brede kennis en ervaring hebt op het gebied van Training & Ontwikkeling in de breedste zin van het woord.  

Blijven ontwikkelen en innoveren is een belangrijk speerpunt van ons! Daarom zoeken wij iemand die actief meedenkt met onze klanten, de huidige en toekomstige klantbehoefte snel in kaart krijgt, creatieve maatwerk oplossingen bedenkt voor diverse vraagstukken en denkt in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.  

Ben jij iemand met minimaal HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een brede kennis op het gebied van training & ontwikkeling met eventueel een studie in opleidingskunde, arbeidspsychologie of organisatiekunde? Zijn jouw commerciële- en adviesvaardigheden bovengemiddeld ontwikkeld? Sta jij op communicatief gebied stevig in je schoenen? Deins je niet terug voor het werken met deadlines? En werk je graag op zowel strategisch als tactisch niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Dit houdt de functie in 

In deze functie ben je bezig met het op concept-, projectmatige en efficiënte wijze ontwikkelen, samenstellen, inrichten en opvolgen van, en adviseren over, trainingsvraagstukken en/of opleidingsprogramma’s. Daarbij is het belangrijk om snel te kunnen schakelen van strategisch niveau naar tactisch niveau en andersom.  

Jouw klantenbestand bestaat voornamelijk uit industriële organisaties, grote MKB’s en corporaties. Je houdt je bezig met de vraagstukken van de klant en bent continu actief op zoek naar oplossingen en het uitbrengen van bijbehorende adviezen gericht op Training en Ontwikkeling. Ook relatiebeheer en acquisitie zijn een belangrijk onderdeel van de functie. Overige zaken waar jij je mee bezig gaat houden zijn: beleidvorming, jaarplannen opstellen, budgetteringen opstellen en bijhouden, efficiënt inkopen van trainingen en andere oplossingen, coördineren en organiseren van de trainingen en projecten en ondersteunen bij diverse strategische vraagstukken.  

Kortom: een zeer veelzijdige en uitdagende functie!  

Dit is je werkomgeving 

Het team van DION Training & Ontwikkeling bestaat uit diverse vakexperts met een eerlijke, nuchtere, doortastende en betrokken werkwijze. Wij leveren een brede ondersteuning aan organisaties; van eenmalige trainingen voor een aantal medewerkers tot aan een meerjaren opleidingsplan voor de gehele organisatie. 

DION Training & Ontwikkeling de one stop shop voor al je trainings- en ontwikkelingsvraagstukken! 

Arbeidsvoorwaarden 

  • Het aantal contracturen bepalen we samen in overleg met jou.  
  • Je ontvangt voor jouw inzet van kennis en vaardigheden een prima en marktconform salaris 
  • o.b.v. een 40-urige werkweek minimaal 25 vakantiedagen + 12 ATV dagen  
  • Flexibele werktijden, voor een goede balans tussen je werk- en privéleven 
  • Voldoende vrijheid, ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen 
  • Waardevol voor later, een goede bijdrage aan je pensioenregeling. 

Wij zijn erg nieuwsgierig naar jouw kwaliteiten! 
Stuur je CV en korte motivatie voor 31 december a.s. naar e-mailadres recruitment@dion.nl, t.a.v. Marjolein de Gelder  

Vakinhoudelijke vragen?  
Neem contact op met: Cindy Brouwers-Hekman, Sr. adviseur Training & Ontwikkeling 
■ 0523-208191 

DION Training & Ontwikkeling is één van de Business Units van DION Groep. DION Groep bestaat uit specialisten op het gebied van personeel, organisatie, gebouw & omgeving. Wij laten organisaties en haar mensen groeien en bloeien in hun werkomgeving.