DION Salarisbureau

Wij zijn Dion Salarisbureau. Ondersteunen zit ons in het bloed.

Als ondernemer ben je in business omdat je iets hebt toe te voegen aan deze wereld. Onze experts zijn in business om jou daarbij optimaal te ondersteunen. Als professioneel salarisbureau met een eerlijk, nuchter, doortastend en betrokken team regelen wij jouw salaris- en personeelsadministratie en bieden we je arbeidsvoorwaardelijke ondersteuning. Zo helpen we jou je organisatie en je mensen te laten groeien en bloeien. We weten wat luisteren is en onze persoonlijke betrokkenheid maakt dat wij altijd dat extra stapje zetten.

“Jij focust op de business, Dion doet de rest”

Salarisadministratie

Het bijhouden van een salarisadministratie is een tijdrovende klus. Maandelijks moet het salaris tijdig en correct worden betaald en de wet- en regelgeving is voortdurend in beweging. Als ondernemer focus je je liever op andere dingen. Met onze software heb je eenvoudig toegang tot functionaliteiten als digitale dossiervorming, het bijhouden van verlofdagen en verzuim en Employee Self Service.

Arbeidsvoorwaarden & HR

Steeds veranderende wet- en regelgeving maakt het leven er niet overzichtelijker op. Verdwaal je in de wereld van aanzegbrieven, arbeidsvoorwaarden, bedrijfsreglementen, beloningen en personeelshandboeken? Onze specialisten bieden zekerheid. Met ons softwaresysteem kun je het hele proces van in-, door- en uitstroom van personeel monitoren en automatiseren. Precies op maat.

Tijdregistratie en roosterplanning

Flexibel werken en werken op afstand zijn tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Door te werken met een tijdregistratiesysteem hou je toch inzicht in de werktijden van je mensen. Zo kun je hun tijd op waarde schatten en beter sturen. Met onze software voor personeelsplanning kun je eenvoudig diensten inroosteren en kunnen medewerkers zelf hun verlofuren inzien en aanvragen.

Verder praten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen je graag!