Projectleider gebouwinspecties

Op zoek naar een veelzijdige baan als Projectleider/Inspecteur en werken voor diverse opdrachtgevers met afwisselende projectteams? Bij ons kan het! Als vastgoedspecialist bieden wij je een mooie, zelfstandige functie bij onze professionele kennisorganisatie met een veelzijdig klantenbestand in de onderwijs-, zorg- en overheidssector.

Dit vinden wij belangrijk

In een functie als deze draag je de verantwoordelijkheid voor meerdere projecten tegelijkertijd. Het is dus belangrijk dat je prima met druk om kunt gaan, uitstekend kunt schakelen en een besluitvaardig karakter hebt! Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dus het goed kunnen luisteren en communiceren, maar ook het monitoren, rapporteren en afstemmen van je projecten met opdrachtgevers en betrokkenen vinden we erg belangrijk. Voor het goed kunnen uitdragen van je expertise heb je een afgeronde technische Mbo-opleiding, een opleiding integraal inspecteur (NEN2767) en ben je Sertum-gecertificeerd. Tevens heb je werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie op het gebied van vastgoed.

Hoe ga je deze functie invullen?

Als onze projectleider/NEN2767-inspecteur ben je verantwoordelijk voor het inzichtelijk maken van de onderhoudsbehoefte van gebouwen. Je hebt een adviserende rol en bent de vraagbaak en de sparringpartner voor onze opdrachtgevers.

Jij komt tot concrete adviezen en denkt mee met onze opdrachtgevers. Je voert zelfstandig inspecties uit conform de NEN2767-norm of de RVB BOEI-systematiek. De resultaten verwerk je tot een planning. Vanuit dit vertrekpunt adviseer je de opdrachtgever hoe om te gaan met zijn gebouwbeheer. De duurzame MJOP is een belangrijk middel voor onze opdrachtgevers om richting te geven aan de energietransitie en/of te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving met betrekking tot duurzaamheidsmaatregelen. Het is dan ook een pre als je enige affiniteit, kennis en/of ervaring hiermee hebt.

Ben jij de specialist die wij zoeken? En ben jij op zoek naar een dynamische en gevarieerde baan? Met jouw vakkennis en coördinerende skills weet je precies aan welke knoppen je moet draaien om de kwaliteit die je graag wilt leveren te kunnen waarborgen. Kortom, we bieden je een uitdagende baan voor 32 tot 40 uur, met veel afwisseling doordat je telkens weer werkt voor verschillende opdrachtgevers!

Over de organisatie en werkomgeving

DION Vastgoed Support ontzorgt organisaties op het gebied van vastgoed, huisvesting en duurzaamheid. Zo bieden we integrale oplossingen voor álles wat er bij vastgoedbeheer komt kijken, of het nu gaat om strategisch beleid, bouwprojectmanagement of operationeel beheer. DION Vastgoed Support is één van de Business Units van DION Groep. DION Groep bestaat uit specialisten op het gebied van personeel, organisatie, gebouw & omgeving. Specialisten die met veel enthousiasme en gedrevenheid heel diverse organisaties ondersteunen. Want ondersteunen, dat zit in ons bloed! Wij laten organisaties en hun mensen groeien en bloeien in hun werkomgeving en dat doen we op een praktische, betrokken, eerlijke en doortastende wijze.

Worden we collega’s, dan mag je als werknemer van DION Vastgoed Support rekenen op:

  • een prima salaris, inclusief 25 vakantiedagen en 12 ATV-dagen (op basis van een 40-urige werkweek);
  • een flexibele werktijdenregeling, voor een goede balans tussen jouw werk- en privéleven;
  • mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve zorgverzekering (korting  en extra behandelingen);
  • een goede bijdrage aan je pensioenregeling, want dat vinden we waardevol voor later;
  • gratis parkeren voor de deur (locatie Hardenberg) en het openbaar vervoer op loopafstand.