Plaatsonafhankelijk werken

Er is plots een nieuwe situatie ontstaan, die vraagt om anders naar dingen te kijken. Anders kijken naar tijd en plaats, anders kijken naar werkgeverschap en naar het geven van leiding. Door anders te kijken (en te doen!) volgt een andere manier van werken. Laten we onze focus leggen op output; op concrete doelen die we met elkaar afspreken en de tijdlijn die er bij hoort. De plaats is onbelangrijk, want de verbinding kunnen we blijven maken, ook op afstand.

In korte tijd hebben wij zelf ervaren hoe we met de juiste middelen elkaar en onze klanten op afstand kunnen blijven zien, spreken en met name goed kunnen blijven ontzorgen, want dat is wat wij doen: organisaties optimaal ondersteunen, van HR tot aan vastgoed, om te zorgen dat hun core-business door blijft gaan. Soms strategisch, soms tactisch, soms operationeel, maar altijd in onderlinge samenhang en met oog voor alle elementen in een organisatie.

En nu dus ook grotendeels plaatsonafhankelijk. Dat waren we eigenlijk al, maar we zijn er nu zelf ook veel bewuster van geworden. Waar we ook bewust van zijn is het feit dat we deze omslag nooit hadden hadden kunnen maken zonder de nodige ICT voorzieningen en de inspanningen die daarvoor geleverd zijn.

Dat wij onze klanten op afstand kunnen bedienen ligt aan de betrokken inzet en de creativiteit van al onze medewerkers, maar het mogelijk maken daarvan hebben we te danken aan Lars, onze projectleider ICT en de support van het team van Bruinsma. Samen hebben zij ervoor gezorgd dat onze medewerkers altijd en overal kunnen beschikken over alle informatie en middelen waarmee ze plaats- en zelfs tijdonafhankelijk kunnen (samen)werken. Een geweldige, vlotte ontwikkeling die er voort zorgt dat onze medewerkers de verbinding kunnen blijven opzoeken met onze klanten en vice versa.

Van vraagstukken over HR tot aan vastgoed: wij komen graag met organisaties in verbinding. Bel of mail ons team gerust voor advies en/of ondersteuning. 0523-208110 | info@dion.nl