DION Pensioen Services

Wij zijn Dion Pensioen Services. Ondersteunen zit ons in het bloed.

Als pensioenfonds heeft u een belangrijke taak in het zorgvuldig beheren van de aan u toevertrouwde pensioenen. De experts van Dion Pensioen Services faciliteren u bij de uitvoering van uw diensten. Onze eerlijke, nuchtere, doortastende en betrokken medewerkers weten wat luisteren is en onze persoonlijke betrokkenheid maakt dat wij altijd dat extra stapje zetten.

“Jij focust op de business, Dion doet de rest”

Ondersteuning pensioenfonds

Pensioenfondsen moeten aan steeds strengere eisen voldoen, de verantwoordelijkheden van pensioenfondsbesturen zijn flink toegenomen en net als de uitvoeringskosten en de afbreukrisico’s. Dat vraagt om professionele ondersteuning. Wij verzorgen de administratie, de communicatie en het vermogensbeheer en ondersteunen het bestuur en andere organen. Zo helpen we de kosten beheersbaar te houden en de afbreukrisico’s te verkleinen.

Pensioenadvies werkgever

Een goed pensioen is één van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden en moet passen in het totale arbeidsvoorwaardenbeleid. Een materie die continu in beweging is en waarbij risicobeheersing heel belangrijk is. Wij ondersteunen bij het tot stand komen en wijzigen van een goede pensioenregeling, waarbij we zowel kijken naar de belangen van de werknemers als die van de werkgever.

Pensioenadvies ondernemer

Ook bij het verzorgen van een pensioenvoorziening voor uzelf als ondernemer of DGA kunt u op onze expertise rekenen. We adviseren over de pensioenopbouw, over het regelen van een nabestaandenpensioen en denken mee over de beste manier om lijfrente- of pensioenkapitaal in te zetten wanneer dit zover is.

Verder praten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen je graag!