Pensioen administrateur

Het pensioen een ver van je bed show? Niet voor jou! Regelen, administreren en communiceren! Als pensioenadministrateur bij
■ DION Pensioen Services ben 
jij verantwoordelijk voor deze taken voor verschillende pensioenuitkeringen. Jij bent het aanspreekpunt voor één of meerdere fondsen waar jij van A tot Z de touwtjes in handen hebt. Een boel jij, maar jij bent voor ons de belangrijkste schakel in het contact tussen deelnemers, bestuur en werkgevers en jij kan op deze manier jouw eigen werkzaamheden vormgeven. 

De pensioenwereld heeft voor jou en je collega’s van ■ DION Pensioen Services geen geheimen. Jij kan snel schakelen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en op elke vraag vind jij een antwoord.

Als jij specialist wilt worden met betrekking tot het nieuwe pensioenstelsel en jij onderstaande punten (bijna) allemaal af kan vinken, dan zou jij heel goed onze nieuwe collega kunnen worden.

■ HBO werk- en denkniveau (administratieve of economische richting)
■ Ervaring met pensioenen en excasso
■ Kennis van en ervaring met pensioenadministratiesystemen (bijv. Axylife)
■ Goede beheersing van zowel de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse taal
■ Uitstekende kennis van en vaardigheden in Excel

Als pensioenadministrateur bieden wij jou het volgende
■ Een salaris gebaseerd op schaal I van de OWASE CAO.
■ Minimaal 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen op jaarbasis wanneer jij 40 uur per week werkt.
Een functie die zowel fulltime als parttime ingevuld kan worden, wij horen graag jouw voorkeur tijdens een kennismakingsgesprek.
Standplaats Hardenberg of Utrecht.
■ Ruimte, tijd en mogelijkheden om je middels training en opleiding te blijven ontwikkelen.

Wanneer jij nu denkt, ik moet echt bij ■ DION Pensioen Services werken dan nodigen we jou van harte uit om een cv en korte motivatie te sturen naar recruitment@dion.nl