Over ons

Als een pitcrew bij een autorace

DION Groep is als een pitcrew bij een autorace. De een verwisselt de banden, de ander vervangt onderdelen, een derde tankt brandstof bij en een vierde deelt signalen met de coureur met behulp van een pitbord. Niet iedereen is altijd bij elke race, nodig of gewenst, maar elke crewlid helpt de coureur bij het leveren van zijn beste prestatie. Ben jij de coureur van jouw business? Dan verdien jij onze pitcrew. Onzichtbaar maar onmisbaar.

Ons DNA

Om iets te begrijpen van het DNA van DION Groep nemen we je even mee terug naar 1930. De regionale Waterleiding Maatschappij Overijssel wordt opgericht met Ir. Johan Christiaan Keller als directeur. Keller houdt zich intensief bezig met de problematiek van het watertransport en heeft met name aandacht voor de nieuwe grondstof plastic voor buisleidingen. In 1953 slaagt hij erin de allereerste kunststof drinkwaterleiding te produceren. Dit is het begin van veel meer toepassingen van plastic en zorgt uiteindelijk voor het ontstaan van Wavin in 1955.

Groeien en bloeien dankzij ondersteuning in de kerntaken

Wavin groeit en verhuist naar een bedrijventerrein in Harderberg. Maar een organisatie en haar mensen kunnen pas écht groeien en bloeien als ze worden ondersteund in hun kerntaken. Het facilitair bedrijf van Wavin ontstaat. Mensen met vakkennis op gebied van personeel, organisatie, gebouw en omgeving bundelen hun krachten en zorgen dat Wavin uiteindelijk uitgroeit tot een bloeiende multinational.

Op eigen benen

Het bedrijventerrein van Wavin is onze kraamkamer. Maar zoals elk kind hebben ook wij ons ontwikkeld. In 1998 scheidt het facilitair bedrijf van Wavin zich af en gaat verder als Diensten Onderneming ‘DION Groep’. Onze businessunits hebben elk hun eigen expertise, maar delen hetzelfde DNA. Faciliteren en het samen helpen andere bedrijven mooier te maken, is wat diep verankerd zit in dat DNA. Ons DNA.

Onze kernwaarden

Praktisch
■ Betrokken
■ Eerlijk
■ Doortastend

Onze missie: ‘Wij brengen jou focus op je business’

Wij weten als geen ander hoe waardevol het is als je als ondernemer, manager of medewerker precies dát kunt doen waar je goed in bent. Jij bent in business omdat je iets hebt toe te voegen aan deze wereld. Onze experts zijn in business om jou daar optimaal bij te ondersteunen. Als experts met vakkennis op gebied van personeel, organisatie, gebouw en omgeving, bundelen we met liefde onze krachten met die van ondernemers, managers en medewerkers in heel Nederland. Zo helpen we organisaties en hun mensen te laten groeien en bloeien. Wij geloven namelijk dat een organisatie en haar mensen pas écht tot hun recht komen als ze zich kunnen focussen op hun kerntaken.

Onze visie: ‘Samen komen we verder’

Wij weten wat luisteren is en zetten onze jarenlange ervaring graag in om ondernemingen en hun mensen te helpen groeien en bloeien. Onze persoonlijke betrokkenheid maakt dat wij altijd dat extra stapje zetten. Wij zijn pas blij als we ondernemers, managers en medewerkers zodanig kunnen ondersteunen, dat hun business het enige is waar ze zich nog druk over hoeven te maken. ‘Samen komen we verder!’