Krysia Meijering

Office-, Marketing- en Communicatiemedewerker, Relatiebeheerder
0523 208 185
krysia.meijering@dion.nl

Ik ben Krysia Meijering en werk sinds augustus 2014 bij Dion Arbo & Milieu als Office-, Marketing- en Communicatie medewerker.

Door mijn vooropleiding Commerciële Economie heb ik geleerd te denken vanuit de klant. Hoe ziet de klant ons bedrijf en onze diensten? Welke acties moeten we uitvoeren om zo goed mogelijk te voldoen aan de wensen van de klant?

Naast marketing en communicatie behoren office- en relatiebeheer en sales tot mijn takenpakket, en ben ik tevens verantwoordelijk voor de coördinatie en ontwikkeling van onze opleidingen, zoals BHV, VCA, VOP (Nen 3140) en onze eigen e-learning omgeving.

Het Arbo & Milieu vakgebied vind ik interessant omdat het zoveel verschillende kanten heeft. Dit zorgt er voor dat we een ontzettend breed dienstenpakket aan kunnen bieden aan een nog bredere groep klanten en prospects. Onze markt is constant in beweging, waardoor het belangrijk is voor onze adviseurs en veiligheidskundigen om flexibel mee te kunnen bewegen met de vraagstukken en wensen van onze klant.

Al met al een erg afwisselende functie waarin ik genoeg uitdaging vind!