Cindy Brouwers

Projectcoördinator Opleidingen
0523 208 185
cindy.brouwers@dion.nl

Mijn naam is Cindy Brouwers en als ‘Projectcoördinator Opleidingen’ lever ik een bijdrage aan Dion Groep op het gebied van Human Resource Development (HRD).

Veel organisaties willen hun medewerkers graag blijven ontwikkelen en trainen. Het doel hiervan is om hun kennis en kunde relevant te houden en deze passend te houden bij de strategische doelstellingen van het bedrijf. Het lastige hierbij is dat de vorming, opleiding en training van allerlei verschillende medewerkers veel tijd en specifieke kennis vereist. En dat is precies waar ik mijn expertise en ervaring gebruik om te adviseren en ondersteunen.

Door ons brede netwerk van trainingsbureaus en trainers kan ik bedrijven en instellingen passende trainingsprogramma’s bieden voor werknemers in allerlei uiteenlopende functies: van heftruckchauffeurs, BHV-ers en operators tot teamleiders, managers en staffunctionarissen. Elke organisatie is anders en ik denk graag mee over de beleidvorming en aanverwante strategische vraagstukken. Dat maakt mijn werk zo uitdagend en leuk.

Juist doordat elke organisatie anders is, is maatwerk essentieel. Door mijn pragmatische aanpak en gefundeerde uitvoering kan ik organisaties goed ondersteunen en adviseren bij de ontwikkeling en training van hun belangrijkste assets: hun mensen.

Kortom, ik zet me graag in om organisaties en medewerkers te helpen hun kennis, vaardigheden en werkplezier te vergroten, maar óók om daarmee de productiviteit, prestaties en resultaten van organisaties te verbeteren. De voornaamste onderliggende gedachte is dat Human Resource Development leidt tot tevredenheid bij werknemers, werkgevers en daarmee ook haar klanten!

Ook weten welke ontwikkelingsperspectieven we werknemers en werkgevers kunnen bieden? Bel of mail mij gerust.

Ik ben telefonisch te bereiken op nummer: 0523-208185 of per mail via: cindy.brouwers@dion.nl of trainingen@dion.nl