DION Locatiediensten

Wij zijn DION Locatiediensten. Ondersteunen zit ons in het bloed.

Als ondernemer ben je in business omdat je iets hebt toe te voegen aan deze wereld. Onze experts zijn in business om jou daarbij optimaal te ondersteunen. Ons eerlijke, nuchtere, doortastende en betrokken team heeft jarenlange ervaring met het beheren en onderhouden van zowel locatie- als gebouwgebonden installaties. Door je de zorg over de infrastructuur van het bedrijventerrein uit handen te nemen, helpen we jou je organisatie en je mensen te laten groeien en bloeien. We weten wat luisteren is en onze persoonlijke betrokkenheid maakt dat wij altijd dat extra stapje zetten.

“Jij focust op de business, DION doet de rest”

Infrastructuur

Als werkgever wil je uiteraard een veilige werkplek voor je medewerkers creëren. Maar voldoe je ook aan de wet- en regelgeving? DION Arbo & Milieu vertaalt de Arbowet naar jouw situatie, zodat je met praktische oplossingen je werkomgeving veiliger kunt maken. Wij geven helder veiligheidskundig advies en helpen je met de verplichte risico-inventarisatie & -evaluatieElk bedrijventerrein is afhankelijk van een goede infrastructuur. Energievoorzieningen, warmte- en koudeopslag en datacommunicatie zijn onmisbaar om goed te kunnen functioneren. Door het beheer van deze voorzieningen geheel of deels uit te besteden, kun je vertrouwen op een infrastructuur die je niet in de steek zal laten.

Installaties

Behalve op een goede infrastructuur moet je ook kunnen vertrouwen op gebouwgebonden installaties, zoals gebouwbeheersystemen, cv-installaties, luchtbehandeling en elektriciteitsvoorzieningen. Ons meldpunt is 24/7 bereikbaar, waardoor we altijd snel en accuraat storingen kunnen verhelpen.

Energiemanagement

Als je niet continu aandacht kunt besteden aan energiemanagement, is de kans dat je te veel betaalt groot. Onze experts hebben jarenlange ervaring met het inkopen van energie. We volgen de markt op de voet en door je verbruik, contracten en facturen te analyseren, kunnen we je een zorg uit handen nemen en je helpen kosten te besparen.

Warmte- en koudeopslag

Met een warmte- en koudeopslagsysteem bespaar je aanzienlijk op conventionele manieren voor verwarmen en koelen van gebouwen of processen. Zo kun je energie besparen en je productieproces verbeteren. Maar om er alles uit te halen wat erin zit, is ervaring nodig. Die ervaring, die hebben wij. Zo onderhouden, analyseren en optimaliseren wij bijvoorbeeld dagelijks warmte- en koudeopslagsystemen van een aantal wereldspelers op de kunststofmarkt. Die zorg nemen we jou ook graag uit handen.

Verder praten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen je graag!