Jong talent bij DION HR!

DION HR groeit, en daar zijn we trots op! Bij DION HR zijn we in korte tijd verblijd met de komst van talentvolle stagiaires. Vanaf februari hebben we maar liefst vier nieuwkomers mogen verwelkomen!

‘De jeugd heeft de toekomst’ en wij willen als DION HR graag een plek bieden om deze young potentials de kans te geven zich te ontwikkelen in het werkveld! We groeien als organisatie en vinden het daarom belangrijk om deze jonge talenten te laten zien wat ons mooie, brede en leerzame werkveld te bieden heeft. We zijn ontzettend blij dat Laura, Isa, Lisa & Niels ons komen versterken met hun jonge, frisse blik.

Van links naar rechts Niels, Lisa, Isa en Laura

Onze jonge DION HR-talenten stellen zich graag even voor:

Niels Kruissen: “Ik werk vanaf februari 2022 als stagiair mee bij DION HR EmplooJ. Ik studeer toegepaste psychologie (arbeids- en organisatiepsychologie) op Hogeschool Saxion in Deventer. DION leek mij een ontzettend leerzame stageplek, omdat ze zich veel bezighouden met HR, loopbaancoaching, re-integratie en nog veel meer. Dit veelzijdige werkveld wilde ik graag ontdekken en ik ben heel blij dat ik deze kans gekregen heb! De eerste weken van mijn stage zitten er inmiddels op, en ik heb het erg naar mijn zin. Bij DION krijg ik veel vrijheid en hou ik me met veel verschillende dingen bezig zoals: test en assessments, re-integratie- en loopbaantrajecten”.

Lisa Plattje: “Ik ben student toegepaste psychologie op Hogeschool Saxion in Deventer. Tijdens mijn specialisatie ‘arbeids- en organisatiepsychologie’ heb ik het afgelopen halfjaar twee dagen per week mee mogen werken binnen DION. Tijdens mijn meewerkstage heb ik o.a. een LinkedIn-training gegeven en heb ik de cultuur binnen DION mogen onderzoeken. Ik vond mijn stage zo interessant dat ik vanaf februari mijn stage heb verlengd! DION geeft mij de ruimte om alle facetten van de arbeids- en organisatiepsychologie te onderzoeken. Op dit moment hou ik me vooral bezig met het plannen, organiseren en geven van trainingen, het afnemen van loopbaantesten en het voeren van gesprekken op gebied van re-integratie, loopbaan coaching en werving en selectie. Door het grote aanbod van werkzaamheden en de kennis en ondersteuning van mijn collega’s is DION een brede, interessante, maar vooral een gezellige leeromgeving.

Laura & Isa werken als junior-HR medewerkers binnen DION HR Advies én gaan de komende periode afstuderen bij DION. Hiervoor duiken beide dames in één van onze actuele vraagstukken. Hoe leuk is het afstuderen te combineren met een baan als beginnend HR-professional!

Laura Kroes: “Vanaf februari 2022 ben ik bezig met de laatste loodjes van mijn opleiding HRM op Hogeschool Windesheim: het afstuderen! De komende periode ga ik voor DION aan de slag met het onderwerp ‘Employer Branding’. Een super actueel onderwerp in deze krappe arbeidsmarkt. Wat maakt werken bij DION nou zo ontzettend leuk (want dat is het!) en hoe kunnen we dat op een goede manier uitstralen? Een hele leuke uitdaging die ik met veel plezier combineer met mijn werk als junior HR-medewerker. Super fijn dat ik deze te gekke kans krijg om mij óók als beginnend professional in het werkveld te ontwikkelen!”

Isa Lubbers: “Vanaf juli 2021 ben ik, naast mijn opleiding HRM op Hanze, werkzaam als junior HR-medewerker bij DION HR advies. De afgelopen maanden waren voor mij een mooie combi van werken en studeren. Ik ben erg blij dat ik de kans heb gekregen om op deze manier een goed beeld van het werkveld te krijgen. Vanaf februari ben ik binnen DION gestart met mijn afstudeeronderzoek naar het verbeteren van vitaliteit & duurzame inzetbaarheid. Een erg interessant onderwerp en ik hoop de organisatie van een mooi advies te kunnen voorzien. Ik kijk ernaar uit en ben dankbaar dat ik bij DION de kans krijg om mij als ‘young professional’ te ontwikkelen!”

Ben jij ook op zoek naar een uitdagende, veelzijdige en vooral leerzame stageplek?
Niet alleen binnen DION HR bieden we stageplekken aan, maar ook bij DION Salarisbureau, DION Vastgoed Support of DION Locatiediensten of DION Pensioen Services. Neem gerust contact op met Isa (0523-208147) of Laura (0523-208145) of stuur een mailtje naar recruitment@dion.nl We bekijken graag of wij een mooie uitdaging voor jou hebben!