HUB! Werving & Selectie

Wij zijn HUB! Ondersteunen zit ons in het bloed.

Als ondernemer ben je in business omdat je iets hebt toe te voegen aan deze wereld. Onze experts zijn in business om jou daarbij optimaal te ondersteunen. Ons eerlijke, nuchtere, doortastende en betrokken team regelt jouw werving, selectie, uitzendwerk, assessments en arbeidsmarktcommunicatie. Zo helpen we jou je organisatie en je mensen te laten groeien en bloeien. We weten wat luisteren is en onze persoonlijke betrokkenheid maakt dat wij altijd dat extra stapje zetten.

“Jij focust op de business, Dion doet de rest”

Werving

Goede mensen zijn van onschatbare waarde voor een organisatie. Het werven van goed personeel is dan ook een vak waar de nodige ervaring en expertise voor nodig is. Onze ervaring en expertise zetten wij graag in om voor jou zoveel mogelijk mensen te vinden die bij jouw organisatie en behoefte passen.

Selectie

Na de werving volgt de selectieprocedure. Een secuur en tijdrovend werk! Alle reacties moeten in behandeling worden genomen, kandidaten worden afgewezen of uitgenodigd, selectiegesprekken moeten worden gevoerd en referenties gecheckt. Deze werkzaamheden nemen we je – geheel of deels – graag uit handen.

Uitzenden

Heb je snel een flexibele arbeidskracht nodig en wil je de salarisadministratie, ziekterisico’s en het juridisch werkgeverschap uitbesteden? Dan is uitzenden een goede oplossing! Bevalt de uitzendkracht en heb je voor langere tijd werk? Dan kan de werknemer alsnog in vaste dienst komen.

Assessments

Wil je, bijvoorbeeld tijdens een selectieprocedure, extra informatie krijgen over iemand, dan is een assessment een mooi middel. Door middel van een capaciteiten- of persoonlijkheidstest kom je meer te weten over je – potentiële – medewerker en over de haalbaarheid van het succesvol vervullen van een bepaalde functie.

Arbeidsmarktcommunicatie

Een goede, wervende vacaturetekst kan je merk positief beïnvloeden en versterken. Bovendien zorgt het ervoor dat de juiste kandidaten reageren op de juiste vacature, zodat je minder tijd kwijt bent aan het selectieproces. Het schrijven van een pakkende vacaturetekst is echter een vak apart. Ons vak

Verder praten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen je graag!