HR Adviseur

Voor het beste HR advies moeten we binnenkort bij jou zijn: jij geeft onze opdrachtgevers goed doordachte adviezen + efficiënte ondersteuning op het gebied van HR. Gevraagd en natuurlijk uit eigen initiatief. Wil jij álle facetten van het HR vak uitvoeren in een afwisselende setting? Bij ons kan het! We bieden je een mooie, zelfstandige functie bij een professionele kennisorganisatie met een veelzijdig klantenbestand en leuke, afwisselende detacheringen.

Wij zijn op zoek naar een energieke persoonlijkheid met uitstekende, aantoonbare kennis van het HR vak! Een vriendelijke collega die onderdeel gaat uitmaken van ons multidisciplinaire team van 20 HR specialisten. In deze functie adviseer en ondersteun je diverse opdrachtgevers bij de meest uiteenlopende vraagstukken over in-, door- en uitstroom, waarbij je binnen het kader van wet- en regelgeving naar slimme mogelijkheden en oplossingen zoekt. Het ene moment houd je je bezig met gespreksvoering, het andere moment met het opstellen van beleidsdocumenten en een volgend moment weer met de begeleiding van verbetertrajecten. Als onze HR adviseur ben je dienstverlenend ingesteld: je signaleert knelpunten en kansen bij (bestaande) opdrachtgevers, geeft bruikbaar advies en betrekt hierbij tevens de juiste collega’s. Als wegwijzer op het gebied van HR, zorg je er samen met je collega’s voor dat werkgevers én werknemers zorgeloos kunnen gaan meebewegen met alles wat de markt vraagt/biedt en met wat het beste werkt voor een organisatie.

Hoe je deze functie gaat invullen?
Daar ben je bij ons vrij in! Je zorgt er in ieder geval voor dat onze opdrachtgevers tevreden zijn. Je hebt altijd je ogen & oren open, zodat je goed weet wat er speelt binnen organisaties en hierop vlot actie kunt ondernemen. Je houdt van vernieuwing, digitalisering en komt met initiatieven om HR-cyclussen nog efficiënter + klantgerichter uit te kunnen voeren. Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, uren) niet geheel aansluiten bij je wensen of mogelijkheden, maar ben je ervan overtuigd dat je wél een goede kandidaat bent? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren en jouw aandachtspunten kenbaar te maken! Het betreft overigens een functie voor 24 tot 36 uur per week, hierin vernemen wij graag je voorkeur.

Als Dionees mag je rekenen op:

■ Een prima salaris, inclusief 25 vakantiedagen + 12 ATV dagen o.b.v. een 40-urige werkweek ■ Een flexibele werktijdenregeling, voor een goede balans tussen je werk- en privéleven ■ Mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve zorgverzekering (korting + extra behandelingen) ■ Een goede bijdrage van ons aan je pensioenregeling, want dat vinden we waardevol voor later ■ Het openbaar vervoer op loopafstand én gratis parkeren voor de deur!

Geïnteresseerd?

Solliciteren is eenvoudig! Vul het sollicitatieformulier via onderstaande link in. Of stuur je CV + een korte reden waarom mijn collega’s en ik je beslist willen ontmoeten naar mij, Marjolein de Gelder (HR Adviseur bij DION Groep). E-mailadres: sollicitatie@dion.nl. We kijken uit naar je reactie, waarbij we uiteraard vertrouwelijk met je gegevens om gaan.

Interessant om te weten

Onze opdrachtgevers zijn heel divers en daarmee ook de opdrachten. Ze variëren van tijdelijke aanvragen (bijvoorbeeld ter vervanging), tot het bieden van structurele ondersteuning (bijvoorbeeld 1 dag of meerdere dagen/dagdelen per week), zowel op locatie als op afstand (vanaf ons kantoor/thuis). Erg leuk en afwisselend dus!

Over je werkomgeving

Je komt terecht op een multidisciplinaire afdeling met gezellige, gedreven collega’s. Specialisten die met veel enthousiasme onze opdrachtgevers op het gebied van HR (advies, communicatie, ontwikkeling en administratie) ondersteunen. Want ondersteunen, dat zit in ons bloed! Als complete HR-dienstverlener laten we organisaties en haar mensen groeien en bloeien en dat doen we op een praktische, betrokken, eerlijke en doortastende wijze. Wat we vaak terug krijgen is dat we een leuke, toegankelijke organisatie zijn, waarin alles bespreekbaar is en waar een zeer servicegerichte instelling heerst.

Meer lezen over onze HR dienstverlening?

WWW.DIONHR.NL