Gratis loopbaanbegeleiding? Regelen we!

Baan kwijt of maak je minder uren dan voorheen? Geen idee wat je nu moet doen? Waarschijnlijk kom je in aanmerking voor kosteloos loopbaanadvies. Meld je vrijblijvend bij ons aan, en wij gaan samen kijken naar de mogelijkheden. We helpen je graag.

Handen in het haar

Het openbare leven mag dan langzaamaan weer een beetje gaan lijken op wat het ooit was, veel bedrijven hebben de coronacrisis niet overleefd of hebben een (flinke) krimp doorgemaakt. Dat betekent misschien wel dat ook jij – als werknemer, flexwerker of ZZP’er – met de handen in het haar zit. Je zit zonder baan of draait nog maar een fractie van de uren die je voorheen draaide. Wat nu?

Mooie regeling

Gelukkig biedt onze overheid hulp. Als onderdeel van het tweede steunpakket van de overheid kunnen werknemers, werkzoekenden, flexwerkers en zzp’ers kosteloos ondersteund worden door loopbaanadviseurs met omscholingsadvies of loopbaanadvies. Dus is je werkgever getroffen door de coronacrisis of ben je zelf de dupe hiervan? Dan is deze regeling voor jou bestemd.

Niks lastigs aan

De testpsychologen en loopbaancoaches van DION EmplooJ helpen je graag hierbij. Het is heel eenvoudig. We nemen (online) een aantal testen af, gewoon in je eigen tijd, niks lastigs aan. Op basis van deze testen plus een arbeidsmarktscan, kijken we welke functies of richtingen goed bij jou zouden passen en welke beroepen met de meeste kans op werk geschikt zijn voor jou. Dit krijg je natuurlijk uitgebreid uitgelegd in een adviesgesprek, inclusief bijbehorend begeleidingsplan.

Meld je vrijblijvend aan

Dus ben je als werknemer niet meer zeker van je baan of ben je werkzoekend? Lukt het je als flexwerker niet om aan de slag te blijven? Zie je als ZZP-er te beperkte verdienmogelijkheden voor jezelf? Pak dan nu je kans om je loopbaan eventueel anders in te kleuren en de keuze te maken voor een crisisbestendige(r) beroep, sector of afzetmarkt. Onze gekwalificeerde loopbaanadviseurs helpen je hierbij.

Wil je hier gebruik van maken? Meld je hieronder dan gewoon bij ons aan, het is gratis. Zodra de voorwaarden van de overheid helemaal duidelijk zijn, gaan we samen kijken of je hiervoor in aanmerking komt en wat de mogelijkheden zijn. 

Aanmelden