DION EmplooJ

Wij zijn Dion EmplooJ. Ondersteunen zit ons in het bloed.

Als ondernemer ben je in business omdat je iets hebt toe te voegen aan deze wereld. Daarbij zijn je medewerkers van essentieel belang. Ons eerlijke, nuchtere, doortastende en betrokken team koppelt talent en vaardigheid aan jouw bedrijfsstrategie. Wij staan jou bij als partner en adviseur, en ondersteunen je medewerkers met coaching en begeleiding. Zo ontstaat een omgeving waarin gemotiveerde en vitale medewerkers zorgen voor een succesvolle organisatie. We weten wat luisteren is en onze persoonlijke betrokkenheid maakt dat wij altijd dat extra stapje zetten.

“Jij focust op de business, Dion doet de rest”

Talent

Door te kijken naar de optimale match tussen talent en werkzaamheden haalt je het beste uit zowel je medewerkers als uit je organisatie. Wil je deze match in kaart brengen of talenten verder ontwikkelen? Wij brengen de talenten en ambities van je medewerkers in kaart door middel van talentonderzoek. Middels talentmanagement ontwikkelen we hun aanleg en kwaliteiten. Assessments en jobcoaching zijn voorbeelden van de vele tools die we tot onze beschikking hebben.

Mobiliteit

Een organisatie is constant in beweging. Dit kan ervoor zorgen dat je – gedwongen of ongedwongen – moet zoeken naar een andere plek voor een medewerker. Wij bieden zowel jou als je medewerkers ondersteuning en begeleiding bij het zoeken en vinden van een nieuwe baan, intern of extern. Dit doen we middels sollicitatietrainingen en outplacement- of bij re-integratietrajecten.

Verzuim

Ook als je ondersteuning zoekt op gebied van gezondheid en vitaliteit, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze dienstverlening is zowel preventief als curatief. Als partner en adviseur kunnen we arbeidsdeskundig- of werkplekonderzoek op de werkvloer uitvoeren en zorgen we voor een veilige en gezonde werkplek.

Verder praten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen je graag!