Elektrotechnisch Tekenaar (Eplan)

Wil jij graag werken voor diverse opdrachtgevers waar jij het verschil kan maken? Bij ons kan het! Wij zijn op zoek naar een tekeningbeheerder / elektrotechnisch tekenaar met ruime kennis en ervaring in Eplan. We bieden je een mooie, zelfstandige functie bij onze professionele kennisorganisatie met een veelzijdig klantenbestand in de onderwijs-, zorg- en overheidssector.

Over de functie
Je werkzaamheden als tekeningbeheerder / elektrotechnisch tekenaar met Eplan ervaring binnen DION Vastgoed Support is heel afwisselend doordat je bij ons voor diverse opdrachtgevers werkt. De volgende werkzaamheden komen aan bod in deze functie:
■ Verzamelen van alle benodigde informatie voor technische tekeningen;
■ Maken van ontwerpen en tekeningen met behulp van Eplan;
■ Reviseren van tekeningen in Eplan;
■ Controleren of gemaakte tekeningen voldoen aan CAD-afspraken en regelgeving;
■ Doornemen van technische specificaties met engineers;
■ Vertalen van klantbehoeften naar werkbare ontwerpen;
■ Adviseren van collega’s en opdrachtgevers;
■ Kwaliteitsbewaking, jij hebt verantwoordelijkheid over de tekeningen.

Wat vragen wij van jou
Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau richting Elektrotechniek, waarbij werkervaring en kennis van Eplan een vereiste is. Aanvullingen in de vorm van cursussen is een pré. Je bent klantgericht, nauwkeurig en in staat snel te schakelen tussen verschillende omgevingen en je kunt je nieuwe informatie snel eigen maken. Jij weet wat tekeningbeheer inhoudt en hebt ervaring met het werken met CAD-afspraken.

Over de organisatie
DION Vastgoed Support ontzorgt organisaties op het gebied van vastgoed, huisvesting en duurzaamheid. Zo bieden we integrale oplossingen voor álles wat er bij vastgoedbeheer komt kijken, of het nu gaat om strategisch beleid, bouwprojectmanagement of operationeel beheer. DION Vastgoed Support is één van de Business Units van DION Groep. DION Groep bestaat uit specialisten op het gebied van personeel, organisatie, gebouw & omgeving. Specialisten die met veel enthousiasme en gedrevenheid heel diverse organisaties ondersteunen. Want ondersteunen, dat zit in ons bloed! Wij laten organisaties en hun mensen groeien en bloeien in hun werkomgeving en dat doen we op een praktische, betrokken, eerlijke en doortastende wijze.

Wat wij bieden
■ Een salaris passend bij jouw kennis en ervaring, gebaseerd op de OWASE cao.
■ In eerste instantie een jaarcontract, waarbij de intentie is deze bij gebleken geschiktheid om te zetten in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
■ Een fulltime/parttime functie, graag horen wij hierin jouw voorkeur.
■ Minimaal 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen op basis van een 40-urige werkweek.
■ Een flexibele werktijdenregeling, voor een goede balans tussen jouw werk- & privéleven.
■ Voldoende ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
■ Mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve zorgverzekering (korting + extra behandelingen).
■ Een goede bijdrage van ons aan je pensioenregeling.

Interesse?
Word jij enthousiast na het lezen van de vacature en denk jij ‘Ik kan dit’, laat het ons dan weten. Je mag je cv en korte motivatie sturen naar sollicitatie@dionvastgoedsupport.nl t.a.v. Nina van Dam. Heb je eerst inhoudelijk nog wat vragen over deze leuke functie dan kun je contact opnemen met Arno Sandink, DION Vastgoed Support; 06-12081851