Coördinator Vastgoed & Terreinen

DION Industrie Support is voor de Ten Cate site in Nijverdal op zoek naar een enthousiaste en dienstverlenende coördinator van vastgoed en terreinen. Als coördinator ben je verantwoordelijk voor alle beheeraspecten van de infrastructuur en gebouwen, evenals de dagelijkse gang van zaken op het bedrijventerrein. Hierdoor heb je een zeer uitgebreid en verantwoordelijk takenpakket en dus verschillende rollen!

Als coördinator regel jij het onderhoud aan de diverse gebouwen op het terrein evenals van installaties zoals toegangscontrole en sprinkler. Aan de hand van de door jou opgestelde beheervisie en het meerjarenonderhoudsplan zorg jij ervoor dat gebouwen, terreinen en installaties op het gewenste onderhoudsniveau blijven. Jij zorgt voor het herstellen van gebreken en de eerstelijns storingsopvolging. Hierin neem jij de coördinatie op je, jij bepaalt wanneer en door wie de werkzaamheden worden verricht, zorgt voor de planning en een begroting, zorgt voor eventueel benodigde vergunningen, opdrachtbevestigingen, werkdocumenten etc.. Je informeert de betrokkene en ziet toe op de uitvoering van de werkzaamheden en controleert of deze conform afspraak zijn uitgevoerd.

Als projectleider bewaak je het budget en tijdspad als het gaat om vernieuwingen en aanpassingen aan gebouwen en de infrastructuur op de locatie. Je stuurt bij en anticipeert op eventuele afwijkingen.

Als toezichthouder beheer je de toegang tot het terrein (wie mag het terrein op), draag je zorg voor onder andere de veiligheidsvoorschriften en houd je toezicht op het bedrijfsnoodplan, sitebewaking en brandpreventie.

Tot slot behoort de facilitaire organisatie van bezoek externen, inspecties en audits door bijvoorbeeld brandweer, arbeidsinspectie, overheidsinstanties op locatie tot jouw takenpakket.

Uitdagend genoeg, denken wij…….! Ben jij degene die wij zoeken en de uitdaging aan wil gaan?

Dan is het mooi meegenomen als jij:

  • Een technische MBO-4 of HBO opleiding (bijvoorbeeld richting bouwkunde) hebt afgerond eventueel aangevuld met beroepsgerichte cursussen.
  • Enige ervaring hebt in bouwprojecten en/of projectmanagement. Of zelfs bewezen ervaring als locatie-, gebouwbeheer en/of beheer van infrastructuur
  • In het bezit bent van de VCA-Vol certificaat en de basiscursus VGWM danwel bereidt deze te behalen
  • Communicatieve vaardigheden bezit op verschillende niveaus.

Het is belangrijk dat je dienstverlenend en doelgericht te werk gaat. Een planmatige en gestructureerde werkwijze is dan ook typerend voor jou!

We support you!
DION Industrie Support bestaat uit diverse specialisten op het gebied van Gebouw & Omgeving, met focus op het beheer van infrastructurele installaties. Om welke infrastructurele installatie het ook gaat, onze specialisten kunnen je voorzien van een onafhankelijk advies en dragen zorg voor een optimaal beheer, op èlke locatie. Dagelijks bundelen we onze krachten met die van gebouwbeheerders, technische en facilitaire managers en technici. Samen met je collega’s werk je aan verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten.

Arbeidsvoorwaarden

  • In eerste instantie een aanstelling op basis van 24 uur per week, op termijn kan het aantal uren meer worden dus enige flexibiliteit hierin zou mooi zijn.
  • Voor jouw inzet, kennis en vaardigheden ontvang je een prima salaris op basis van schaal I van de Owase CAO
  • Op basis van een 40-urige werkweek ontvang je minimaal 25 vakantiedagen én 12 ATV dagen
  • Naast de “verplichte” scholing is er voldoende vrijheid, ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
  • Voor een goede balans tussen je werk- en privéleven; een flexibele werktijdenregeling
  • Waardevol voor later; een goede pensioenregeling

Enthousiast geworden?
Stuur je CV + een korte reden naar Helga Timmer, (HR & Recruitment bij DION Groep). Dit mag naar het mailadres recruitment@dion.nl

Of heb je nog vakinhoudelijke vragen?
Jeroen Kroek, Manager DION Industrie Support staat je graag te woord. Hij is bereikbaar op nummer 06-53765526 of per e-mail jeroen.kroek@dion.nl