(Beginnend) Tekenaar

Op zoek naar een veelzijdige baan als Tekenaar voor diverse opdrachtgevers met afwisselende projectteams? Bij ons kan het! We bieden je namelijk een mooie, zelfstandige functie bij onze professionele kennisorganisatie met een veelzijdig klantenbestand in de onderwijs-, zorg- en overheidssector.

Dit vinden wij belangrijk
Als tekenaar heb je in ieder geval de nodige vlieguren gemaakt in een programma’s als AutoCAD. Je bent gemotiveerd en hebt vooral zin in tekenwerk en alles wat daarbij komt kijken. Je werkt en communiceert bij voorkeur op MBO-niveau en hebt misschien werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie of tijdens een stage. Verder ben je klantgericht, nauwkeurig, sterk in detailleren, lever je een positieve bijdrage en kijk je om naar je collega’s, want samen komen we verder (onze visie). Voor deze werkzaamheden hebben wij 32 tot 40 uur per week beschikbaar. We vernemen hierin graag je voorkeur.

Hoe ga je deze functie invullen?
Als tekenaar houd jij je bezig met het tekenen in de tekeningpakketten van onze klanten volgens vastgestelde criteria. Door jouw inzet is de meest recente versie van de tekeningen beschikbaar en draag je projectmatig bij aan het up-to-date maken en houden van onder andere bouwkundige, installatietechnische en veiligheidstechnische tekeningen. Of heb je in ieder geval de intentie om disciplines die je (nog) niet beheerst onder de knie te krijgen.

Je bent dynamisch en hebt brede interesses op het gebied van tekenen en tekeningbeheer. De opnames doe je eventueel ook op locatie van onze klanten waar jij het gezicht bent van DION Vastgoed Support. Binnen onze brede organisatie en vele dienstverleningen zie jij jezelf ook misschien wel acteren in een andere rol. Zowel binnen de tekenkamer als binnen DION Vastgoed Support is er voldoende ruimte voor verdere ontwikkeling en krijg je hierin de gewenste begeleiding.

Je krijgt er energie van om de huidige tekenkamer mee te helpen ontwikkelen naar een toekomstbestendige afdeling binnen DION Vastgoed Support. Met jouw creativiteit denk je graag en actief mee bij het vertalen en ontwikkelen van uiteenlopende opdrachten binnen diverse branches. Ook draag je graag bij aan de ontwikkeling van BIM in beheer.
De werkzaamheden voer je uit op onze vestiging in Hardenberg of Zwolle en uiteraard ook op locatie bij de opdrachtgever. Uiteraard bieden we je de mogelijkheid om thuis te werken. Alles samen maakt dit een uitdagende, zelfstandige functie met een prettige afwisseling!

Als Dionees mag je rekenen op:

Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV en motivatie waarom wij je beslist willen ontmoeten naar Marjolein de Gelder, e-mailadres: marjolein.degelder@dion.nl. We kijken uit naar je reactie!

Over je werkomgeving

DION Vastgoed Support ontzorgt organisaties op het gebied van vastgoed, huisvesting en duurzaamheid. Zo bieden we integrale oplossingen voor álles wat er bij vastgoedbeheer komt kijken, of het nu gaat om strategisch beleid, bouwprojectmanagement of operationeel beheer. DION Vastgoed Support is één van de Business Units van DION Groep. DION Groep bestaat uit specialisten op het gebied van personeel, organisatie, gebouw & omgeving. Specialisten die met veel enthousiasme en gedrevenheid heel diverse organisaties ondersteunen. Want ondersteunen, dat zit in ons bloed! Wij laten organisaties en hun mensen groeien en bloeien in hun werkomgeving en dat doen we op een praktische, betrokken, eerlijke en doortastende wijze.