Bedankt voor een bijzonder jaar vol veerkracht

In deze blog blikt Jeroen Broeknellis terug op het afgelopen jaar, wat boven alles een bijzonder en uitdagend jaar was. Jeroen over flexibiliteit en innovatiedrang en over zorg voor elkaar, ongeacht de afstand.

Klaarstaan voor elkaar

Wat mij in dit bijzondere en uitdagende jaar vooral heel erg is opgevallen, was de enorme flexibiliteit en innovatiedrang, om in de business toch voor elkaar klaar te – blijven – staan. Blijkbaar zijn wij mensen zo veerkrachtig dat wij steeds weer met die forse veranderingen om kunnen gaan. Ook wijzelf hebben het roer heel snel omgegooid. We hebben gezien dat een deel van onze dienstverlening ook prima digitaal kan plaatsvinden, met dezelfde diepgang, maar we hebben onze voorkeur voor het hybride model, waarin we de optimale mix van fysiek en digitaal contact inzetten.

Altijd dichtbij en betrokken

Dat dit goed werkt, ervaar ik zelf eigenlijk al jaren. Een van mijn beste vrienden woont in Australië. Hij zou niet verder weg kunnen wonen, en toch vormt die afstand geen enkele belemmering, sterker nog: gevoelsmatig zijn we altijd dicht bij elkaar. Ook als DION zijn we altijd dichtbij en betrokken, en ondanks dat we daarbij lang niet altijd zichtbaar zijn, spelen we toch een essentiële rol in de business van onze klanten.

Positieve lijn

Corona heeft veel onrust en leed gebracht, maar het is ook een gamechanger gebleken. Veranderingen en ontwikkelingen die er al langer aan zaten te komen, hebben versneld plaatsgevonden. Dat heeft ons een boost gegeven, zowel qua energie als qua businessmogelijkheden. Dat zien we niet alleen bij onszelf, maar in de hele markt waarin we ons bevinden. Alles is in een versnelling gebracht, waardoor we een grote sprong voorwaarts in de tijd hebben gemaakt. De maatschappij is in een nieuwe setting gekomen, die ook veel moois brengt. Ik ontken de negatieve gevolgen zeker niet, maar richt me graag op het positieve. Ik kijk er dan ook naar uit om in 2021 die positieve lijn onverminderd door te zetten. Samen met onze klanten!

Nieuwsgierig?

Jij bent in business omdat je iets hebt toe te voegen aan deze wereld. Dan is het fijn als je een goed team van sterspelers om je heen kunt verzamelen. Onze experts zijn van die sterspelers, die in business zijn om jou optimaal te ondersteunen. Met onze vakkennis op gebied van personeel, organisatie, gebouw en omgeving helpen we je graag je organisatie te laten bloeien en groeien. Meer weten? Neem gerust contact met ons op via mail of bel naar 0523 – 208110.

Hartelijke groet,

Jeroen Broeknellis