DION Arbo & Milieu

Wij zijn Dion Arbo & Milieu. Ondersteunen zit ons in het bloed.

Als ondernemer ben je in business omdat je iets hebt toe te voegen aan deze wereld. Onze experts zijn in business om jou daarbij optimaal te ondersteunen. Als professioneel arbo- en milieuadviesbureau met een eerlijk, nuchter, doortastend en betrokken team helpen we jou aan de wet- en regelgeving te voldoen op gebied van arbeidsomstandigheden en milieu. Zo helpen we jou je organisatie en je mensen te laten groeien en bloeien. We weten wat luisteren is en onze persoonlijke betrokkenheid maakt dat wij altijd dat extra stapje zetten.

“Jij focust op de business, Dion doet de rest”

Arbo

Als werkgever wil je uiteraard een veilige werkplek voor je medewerkers creëren. Maar voldoe je ook aan de wet- en regelgeving? Dion Arbo & Milieu vertaalt de Arbowet naar jouw situatie, zodat je met praktische oplossingen je werkomgeving veiliger kunt maken. Wij geven helder veiligheidskundig advies en helpen je met de verplichte risico-inventarisatie & -evaluatie

Milieu

De verantwoordelijkheid voor het milieu en omgeving is een zaak van ons allemaal en als bedrijf wil je uiteraard voldoen aan de milieunormen en regels. Wij weten precies met welke wet- en regelgeving je rekening moet houden en adviseren graag, of het nu gaat om de opslag van gevaarlijke stoffen, diverse metingen en vergunningen of het opstellen van de juiste rapportages.

Verder praten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen je graag!