Arbeidsdeskundige

Bij onze Business Unit DION HR EmplooJ zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren Arbeidsdeskundige. Als Arbeidsdeskundige ben jij onze specialist binnen het domein van mens, werk en inkomen.

Dit vinden wij belangrijk

Zijn dit persoonseigenschappen die bij jou aansluiten: ondernemend, integer, klantgericht, empathisch en communicatief? Dan is deze functie als Arbeidsdeskundige misschien wel perfect voor jou!

Om de functie goed te kunnen vervullen vinden wij het belangrijk dat je HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding tot arbeidsdeskundige hebt. Daarnaast heb je bewezen ervaring als Arbeidsdeskundige en je bent in het bezit van een geldige registratie blijkend uit SRA-nummer en certificatie blijkend uit SKO-certificeringnummer. Overige kennis die wij van belang vinden:

  • Kennis van het functioneren van individuele mensen in een beroep, hebt zicht op beperkingen, mogelijkheden en stagnatie fenomenen.
  • Kennis van wet- en regelgeving Sociale verzekeringen.  

Hoe ga je deze functie invullen  

Als Arbeidsdeskundige beheers je verschillende rollen: je adviseert, begeleidt, beoordeelt en waarborgt kwaliteit. Een greep uit jouw werkzaamheden: op individueel niveau voorkomen, beoordelen én herstellen van de disbalans tussen mens, werk en inkomen. Daarnaast weet jij welke eisen er worden gesteld aan verschillende taken en functies en wat de gevolgen zijn voor salaris of uitkering. Daarbij houd jij je ook bezig met re-integratie en ben je op de hoogte van alle voorwaarden hiervan.

Dit mag je van ons verwachten

  • Het aantal contracturen bepalen we samen in overleg met jou  
  • Je ontvangt voor jouw inzet van kennis en vaardigheden een prima en marktconform salaris 
  • o.b.v. een 40-urige werkweek minimaal 25 vakantiedagen + 12 ATV dagen  
  • Flexibele werktijden, voor een goede balans tussen je werk- en privéleven 
  • Voldoende vrijheid, ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen 
  • Waardevol voor later, een goede bijdrage aan je pensioenregeling

Over ons

DION HR EmplooJ is een van onze Business Units en biedt ondersteuning op het gebied van HR Ontwikkeling. Daarbij richten wij ons op drie belangrijke pijlers: talent, mobiliteit en verzuim. Wij leveren meerwaarde voor zowel mens als organisatie. Aan de ene kant ontzorgen wij klanten door taken over te nemen en treden wij op als partner en adviseur als dat gevraagd wordt. Aan de andere kant ondersteunen wij medewerkers door middel van coaching en begeleiding. Dit realiseren wij door middelen effectief in te zetten bij de selectie en ontwikkeling van medewerkers. Door talent en vaardigheid te koppelen aan de bedrijfsstrategie ontstaat een omgeving waar binnen gemotiveerde en vitale medewerkers zorgen voor een succesvolle organisatie.

Geïnteresseerd?

Solliciteren is eenvoudig! Stuur je CV + een korte motivatie waarom mijn collega’s je beslist willen ontmoeten naar recruitment@dion.nl t.a.v. Isa Lubbers