Adviseur (duurzaam) beheer en onderhoud

Op zoek naar een veelzijdige baan als Adviseur (Duurzaam) Beheer en Onderhoud voor diverse opdrachtgevers met afwisselende projectteams? Bij ons kan het! Als vastgoed specialist bieden wij je namelijk een mooie, zelfstandige functie bij onze professionele kennisorganisatie met een veelzijdig klantenbestand.

Onze adviseurs zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit en rendabiliteit van de projecten. Ook neemt hij en zij de klantvraag aan vanaf de leadfase, begeleidt de offertefase en beheert de relatie na uitvoering van het project. Visie op gebouwbeheer en onderhoud is een absolute pré. DION | Duurzaam Vastgoed is ons concept waarmee we gebouwbeheerders integraal begeleiden in de energietransitie en valt binnen het aandachtsgebied van de Adviseur (Duurzaam) Beheer en Onderhoud. Heb je affiniteit, kennis en/of ervaring met dit thema? Dan heb je een streepje voor.

Hoe je deze functie gaat invullen? 
Als onze Adviseur (Duurzaam) Beheer en Onderhoud ben je DE adviserende en coördinerende specialist binnen DION Vastgoed Support op dit het gebied van gebouwbeheer. Je bent vraagbaak en sparringpartner voor onze opdrachtgevers en voor DION Vastgoed Support het gezicht bij de klant. Jij hebt de leiding over diverse projecten, dus je zal er voor moeten waken dat de werkzaamheden volgens planning en afspraken verlopen. Je zet je collega’s in op deze opdrachten en schrikt er niet voor terug mee te werken in de projecten. Voor opdrachtgevers ben jij in deze mooie functie een waardevolle partner en daarom goed in staat om de organisatie te vertegenwoordigen, een optimale relatie met diverse betrokkenen op te bouwen en deze te onderhouden.

Je vervult dus een cruciale rol waarin je alles rondom de planning, uitvoering en (financiële) administratie van projecten zo optimaal mogelijk organiseert. Met jouw vakkennis en coördinerende skills weet je precies aan welke knoppen je moet draaien om de kwaliteit die je graag wilt leveren te kunnen waarborgen.

Dit vinden wij belangrijk:
In een functie als deze draag je de verantwoordelijkheid voor meerdere projecten tegelijkertijd. Het is dus belangrijk dat je prima met druk om kan gaan, uitstekend kan schakelen en ook een besluitvaardig karakter hebt! Ook jouw specifieke kennis met betrekking tot de Duurzame MJOP maakt dat je een volwaardig gesprekspartner voor onze opdrachtgevers en voor het management bent. Daarnaast staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel, dus het goed kunnen luisteren en communiceren, maar ook het monitoren, rapporteren en afstemmen van je projecten met opdrachtgevers en betrokkenen vinden we erg belangrijk. Voor het goed kunnen uitdragen van je expertise heb je een afgeronde technische HBO opleiding gevolgd en heb je werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie of is dit een logische volgende stap. Van nature weet je processen in ieder geval goed te managen en mensen te enthousiasmeren en op te leiden!

Over de organisatie en werkomgeving
DION Vastgoed Support ontzorgt organisaties op het gebied van vastgoed, huisvesting en duurzaamheid. Zo bieden we integrale oplossingen voor álles wat er bij vastgoedbeheer komt kijken, of het nu gaat om strategisch beleid, bouwprojectmanagement of operationeel beheer. DION Vastgoed Support is één van de Business Units van DION Groep. DION Groep bestaat uit specialisten op het gebied van personeel, organisatie, gebouw & omgeving. Specialisten die met veel enthousiasme en gedrevenheid heel diverse organisaties ondersteunen. Want ondersteunen, dat zit in ons bloed! Wij laten organisaties en hun mensen groeien en bloeien in hun werkomgeving en dat doen we op een praktische, betrokken, eerlijke en doortastende wijze.

Worden we collega’s, dan mag je als Dionees rekenen op:
■ Een prima salaris, inclusief 25 vakantiedagen + 12 ATV dagen (o.b.v. een 40-urige werkweek).
■ Een flexibele werktijdenregeling, voor een goede balans tussen jouw werk- & privéleven.
■ Mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve zorgverzekering (korting + extra behandelingen).
■ Een goede bijdrage van ons aan je pensioenregeling, want dat vinden we waardevol voor later.
■ Gratis parkeren voor de deur (vestiging Hardenberg) én het openbaar vervoer op loopafstand.