(aankomend) Allround Technicus

Allround Technicus worden op een 43 hectare tellende bedrijventerrein in Hardenberg? Een terrein waarop diverse bedrijven zich hebben gevestigd. DION Locatiediensten biedt jou deze mogelijkheid!

Dit vinden wij belangrijk
Als enthousiaste en innovatieve technicus zorg jij samen met je collega’s voor alle infrastructurele installaties op dit terrein en bij externe klanten. Daarom vinden wij het belangrijk dat je aan onderstaande eisen voldoet:

Beschik jij over een (minimale) afgeronde technische MBO-4 diploma, bijvoorbeeld richting elektrotechniek, scheepswerkbouwkundige, mechanische techniek of besturingstechniek? Of rond je een van deze opleiding binnenkort af? Ben jij in het bezit van een VCA diploma of bereidt deze op korte termijn te behalen? Ben je analytisch, kwaliteits-, klantgericht en collegiaal? Heb je daarnaast ook je communicatieve vaardigheden aardig ontwikkeld? Dan zoeken wij jou!

De functie
In jouw functie staat beheer en onderhoud van infrastructurele installaties centraal. Je houd je dagelijks bezig met nieuwe ontwikkelingen aan diverse systemen en installaties, het uitvoeren van preventief onderhoud aan elektrotechnische- en besturingstechnische installaties en het verhelpen van storingen. Daarnaast voer je diverse metingen uit en verzorg je keuringen op basis van NEN-normeringen. Afhankelijk van de werkzaamheden werk je of op locatie bij onze opdrachtgever of in onze goed uitgeruste werkplaats.

Geen dag is hetzelfde.
Je functie is dan ook afwisselend, grotendeels zelfstandig én in dagdienst! Eens in de 5 weken draai mee in de consignatiedienst. Vanzelfsprekend staat daar een nette vergoeding tegenover!

Over je werkomgeving
DION Locatiediensten bestaat uit diverse specialisten op het gebied van Gebouw & Omgeving, met focus op het beheer van infrastructurele installaties. Om welke infrastructurele installatie het ook gaat, onze specialisten kunnen je voorzien van een onafhankelijk advies en dragen zorg voor een optimaal beheer, op èlke locatie. Dagelijks bundelen we onze krachten met die van gebouwbeheerders, technische en facilitaire managers en technici. Van technisch advies tot aan het beheer: wij vertalen wat nodig is naar jouw situatie. Meer weten? Check onze website: www.dionlocatiediensten.nl

Arbeidsvoorwaarden
• Het aantal contracturen bepalen we samen in overleg met jou.
• Je ontvangt voor jouw inzet van kennis en vaardigheden een prima en marktconform salaris
• o.b.v. een 40-urige werkweek minimaal 25 vakantiedagen + 12 ATV dagen
• Naast de “verplichte” scholing is er voldoende vrijheid, ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen bijvoorbeeld richting middenspanning.
• Een flexibele werktijdenregeling, je collega’s beginnen de werkdag meestal rond 07:45 uur (uiteraard met koffie of thee) en eindigen de werkdag rond 16:15 uur.
• Tussen de middag, lunchen en een kaartje leggen in onze eigen bruin café. Sorry, maar je moet wel zelf je bammetjes meenemen!

Ben jij geknipt voor ons?
Stuur je CV en korte motivatie naar e-mailadres recruitment@dion.nl, t.a.v. Helga Timmer.

Vakinhoudelijke vragen?
Neem contact op met: Jeroen Kroek. Manager Dion Locatie Diensten / Engineer Utilities
■ 06-53765526